Kezdőlap Interjú Dulicsek Autósiskola – Minőség és megbízhatóság a vezetésben

Dulicsek Autósiskola – Minőség és megbízhatóság a vezetésben

A 2012-ben alapított családi vállalkozásnál, a Dulicsek Autóiskolánál az idő előre haladásával folyamatosan bővült a csapat, ahol az új, magasan képzett kollegák javarészt közlekedési szakemberekből kerültek ki. Fehér Katalin iskolavezető már az indulás óta csapatunk tagja. Az alapító felesége, Dulicsekné Icu pedig az ügyviteli feladatokat látja el szinte a nap 24 órájában. A modern technológiát előszeretettel alkalmazó, a régióban jó hírnévnek örvendő Autósiskolánál, ifj. Dulicsek István büszkén tekint arra, hogy egy kiváló kollektívával állnak a jogosítványra vágyó tanulók rendelkezésére.

Minőség és megbízhatóság a vezetésben

Édesapám már 1976 óta, több mint 40 éve oktat, így már letette a névjegyét a szakmában. Büszkén tekintek arra, hogy az Ő nyomdokain haladva folytatni tudtam a színvonalas oktatást, és mára egy jó hírnévnek örvendő autósiskolát működtethetünk. Hamar híre ment, hogy a Dulicsek Autósiskolánál jók az eredmények, mert oktatóink tényleg megkövetelik a vizsgakövetelményt, és nemcsak a vizsgára készítik fel tanulóinkat, hanem az önálló közlekedésre is. A weboldalunkon a széles körű márkatípus kínálat mellett még azt is kiválaszthatják tanulóink, hogy benzines vagy dízeles járműben szeretnének vezetni, illetve manuális vagy automataváltós autóban ülnének szívesebben.

Home Office a tanulóautóban – újszerű tananyag a Youtube-on

A karantén kihirdetésekor az egyik kollégámmal gondoltunk egy merészet, és kitaláltuk, hogy milyen is a Home Office a tanulóautóban. Fedélzeti kamera segítségével bejártuk Kecskemétet, és egyedülálló módon egy újszerű tananyagot hoztunk létre a Youtube-on. Ez a mindenki számára elérhető videós anyag egy olyan segítséget nyújt, ami hasznos lehet a vizsga előtt állóknak, akár felkészülni, felfrissíteni a meglévő információkat. A rövid, tömör és pörgős, néhol vicces videók már sok tanulónk sikeres felkészülését  biztosították a karantén feloldását követően.

Fejlesztési tervek

A szakdolgozatomat „A modern technológia a közlekedésben” témakörben írtam, ezért mindenképpen szeretném az ebben a szegmensben megszerzett ismereteimet a gyakorlati oktatásban is kamatoztatni. A kamerás oktatás során csupán egy egyszerű menetrögzítő kamerát – amellyel felveszik a tananyagot – kell alkalmazni kollégáimnak. A tanulók ezután megkapják a saját vezetésükről készült anyagot, amit később otthon feldolgozhatnak, hiszen vezetés közben nem biztos, hogy mindenre azonnal tudnak figyelni és reagálni.

Dulicsek Autósiskola

Kecskemét, Csongrádi utca 5.

Kiskunfélegyháza, Oskola utca 3.

www.dulicsekautosiskola.hu

E-mail: [email protected]

www.facebook.com/dulicsek

www.instagram.com/dulicsekautosiskola

Dulicsek István
Tel: +36-20/436-33-27
E-mail: [email protected]

Ügyintézés: Személyesen irodáinkban, vagy telefonon a +36-20/320-41-72-es telefonszámon.