Kezdőlap Kiemelt HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra közbiztonsági és bűnügyi eseményei röviden.

Megyénkben az elmúlt 24 órában hat személyt fogtak el, és további nyolc előállításáról intézkedtek. Közülük öten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói zaklatás vétség elkövetésének gyanúja miatt 2020. július 29-én 8 órakor őrizetbe vettek egy helyi lakost. A férfi több alkalommal hívatlanul felkereste a volt élettársát a lakásán, illetve szidalmazta, fenyegette a nőt.

A kiskunfélegyházi rendőrök 8 óra 40 perckor lopás bűntett gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vettek egy 22 éves fülöpjakabi férfit.

A kiskunhalasi járőrök egy sükösdi és egy jánoshalmi lakost vettek szabálysértési őrizetbe. Egyiküket 11 óra 30 perckor, a másik férfit pedig 20 óra 45 perckor igazoltatták az egyenruhások. A férfiak úgy vettek részt a közúti közlekedésben, hogy a járásbíróság őket korábban eltiltotta a vezetéstől. A rendőrök mindkét sofőr esetében gyorsított bírósági eljárást kezdeményeznek.

Kiskunfélegyházán egy 33 éves helyi lakost ellenőriztek a járőrök, akiről kiderült, hogy vele szemben a Bajai Járásbíróság pénzbírság meg nem fizetése miatt szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el.