Kezdőlap Egészség KEZELD A PROBLÉMA GYÖKERÉT! CARDIOVASCULAR PROTECTION + Pre- és probiotikummal

KEZELD A PROBLÉMA GYÖKERÉT! CARDIOVASCULAR PROTECTION + Pre- és probiotikummal

Egyedi összetételének köszönhetően hozzájárul
– a szív, az érrendszer egészségéhez,
– a normál koleszterin és vérlipid szint fenntartásához,
– valamint támogatja a vér előállítását és megfelelő minőségét.
A korai felismerés életeket menthet
Ma már rendelkezésre állnak olyan terápiás lehetőségek, melyek a kardiológiai és vese szövődményekre vonatkozóan is igazoltan csökkentik a kockázatot, és a vércukor kontrollon túl e társbetegségek kialakulásának rizikóját is csökkentik.
Az erek tehát fokozatosan elszennyeződnek. Ha még soha nem tisztította őket, és már 40 évesnél idősebb, akkor bizony már alaposan szennyezettek. Ami hamarosan kihatással lesz az egészségére, ha eddig még nem történt meg.
A fő tünetek a következők:
1) Magas vérnyomás
2) Memóriazavar
3) Krónikus fáradtság
4) Légszomj és angina pectoris
5) Intim jellegű problémák
6) Látás- és hallásproblémák
7) Fejfájás
8) Álmatlanság
9) Halvány bőrszín a lábakon
10) Ízületi és izomfájdalom

Az erek nem egyszerű csövek, amin vér áramlik. Ez egy összetett és egyedülálló szerv, amely ha károsodik, az azonnal szenvedéssel jár.
1. Beteg erek a lábban – visszér, állandó duzzanat és örök nehézségérzet a lábakban, hidegség vagy elviselhetetlen égő érzés a lábakban. Kirepedezett sarok. Rossz vérkeringés – nincs védelem a baktériumok, ennek megfelelően a gombák ellen sem. A köröm megvastagszik és hosszúra nő.
2. A májat tápláló erek eltömődtek – hepatitis. Keserű szájíz. Zsírok fogyasztása után keserű böfögés.
3. Meggyengült és szennyezett erek az ízületekben – kiszáradt porc. Ízületi fájdalom és száraz, túlárad az osteochondrosis, sérvek keletkeznek.
4. Szerek – látásromlás, hullámos látás, “repülő legyek”. Kialakul a szürkehályog. A szem kipirosodása, amelyet gyakran enyhítünk a fáradtságtól, valójában egy mikrovérzés, amikor a szemünkben lévő legkisebb kapillárisok felszakadnak.
5. Az agyi vérkeringés megnehezedik – szédülést, fülzúgást érez, feledékennyé válik. Korábban előfordult önnel olyan, hogy elindul a konyhába, de mire kiér, már nem emlékszik, miért. Vagy már a nyelve hegyén van a szó, amit ki akar mondani, de nem jut eszébe. Ez mind arra utal, hogy az agyban lévő erek állapota romlott.
PREVENCIÓ TERÁPIA REHABILITÁCIÓ
NICS élőflórás termék információ: Oláhné Margó +36 30 316 2443
https://www.nics.hu/Default.aspx…

Forrás: Egészség kuckó Facebook oldala