Kezdőlap Interjú Költözzön stresszmentesen a Bartus Team-mel

Költözzön stresszmentesen a Bartus Team-mel

Az 5 éves jubileumát ünneplő Bartus Team Kft. megoldás fókuszú és rugalmas hozzáállásával, megbízható, precíz csapatával mára elérte, hogy rengeteg elégedett ügyfelet felmutatva meghatározó szerepet tölt be a költöztetési szegmensben. Az értékálló vezérelvek alapján működő cég Kecskemét és 50 km-es vonzáskörzetében (valamint Budapesten és Szegeden) szakértelemmel áll rendelkezésre lakás-, ház-, iroda-, üzlethelyiség költöztetésben, vagy akár hűtött áruk biztonságos szállításában. A cég szolgáltatásairól, elveiről, sikereiről Bartus Péter ügyvezető mesélt lapunknak.

A legjobbá válás útján

Több vállalkozóhoz hasonlóan, jómagam is alkalmazottként kezdtem pályafutásomat, a későbbiek során szakmai fejlődéssel gazdagodva vágtam bele a saját üzletembe. A kereskedelmi, szállítmányozási, fuvarozási tapasztalatokat elsajátítva mára már minden igényt kielégítő, és színes kínálattal rendelkező céget tudhatok magaménak. A segítőkészség és széles szolgáltatási kör mellett a figyelem teljes odaszentelése, biztonságérzet nyújtása, és kiemelt ügyfél orientáltság jellemez bennünket. Tökéletesen megválasztottuk a követendő utat, amin haladva igyekszünk a legjobbakká válni.

Megújuló arculattal a további sikerek felé

Mára több multinacionális vállalattal állunk szerződéses kapcsolatban, többek között az Univer, Fornetti, Agrowatt, valamint a Jysk Áruház számára teljesítünk megbízatásokat.  Tevékenységi körünkbe tartozik mindennemű szállítmányozás, fuvarozás, lakossági (kisebb és nagyobb lakások, házak), irodai, és cégszintű költöztetés, irattár-, raktármozgatás, valamint nehezebb tárgyak, berendezések, gépek biztonságos mozgatása, szállítása.

A Bartus Team a Hírös 7 Fesztivál hivatalos költöztetője

Hatalmas megtiszteltetést jelent számunkra, hogy a Bartus Team segítheti a Hírös 7-re történő kitelepülést, ugyanis cégünk szállítja az összes hangtechnikát, színpadfedést, sátrat, sörpadot és asztalt a jeles eseményre, ahol a kecskeméti közönség már találkozhat a gépjárműveink új ponyvájával is. Cégünk is képviselteti magát a rendezvényen, a Bartus Team sátrában különböző játékokkal szórakoztatjuk vendégeinket, illetve szívesen válaszolunk bármilyen szakmai kérdésre is.

Kiváló kollektíva

Fontos kiemelnem segítőkész, precíz, összetartó csapatomat, akikkel együttműködve nagyobb léptékben haladunk céljaink megvalósítása felé. Büszkén tekintünk arra, hogy cégünk egyedülálló módon – nem órabért, hanem –stabil, fix fizetést biztosít a munkatársak számára. Ezzel a lépéssel megállítottuk a fluktuációt. Teljesen állandó a csapat és így próbálunk még nagyobb bizalmat szerezni. Kollégáink új munkaruhája új logóval, és keresztnévvel ellátott lesz, s bízunk benne, ez személyesebb kapcsolatot teremt a megrendelővel.

A Bartus Team ügyfélbarát megoldásai

A könnyebb költözés érdekében – kaució ellenében, ingyenesen – az ügyfeleink rendelkezésére bocsájtjuk a merev falú, rakásolható 30-as ládákat, így a törékeny tányérok, poharak praktikusan elhelyezve, biztonságosan lesznek szállítva. Mindig betartjuk a határidőt, a megbeszélt időpontban számíthatnak ránk.

A költöztetés menete

Miután leegyeztettük az ügyfelünk számára megfelelő időpontot, a megbeszéltek szerint olyan gépjárművel és annyi emberrel érkezünk meg a helyszínre, ahogy korábban pontosítottuk. Megérkezésünk után a szükséges bútorokat zsugorfóliázzuk, ha szükséges szétszereljük, majd az ügyfél új otthonában össze is állítjuk. A teherautón már fent levő értékeket filc anyaggal egymástól elkülönítve, védve, a legoptimálisabb helymegtakarítással összeforgatjuk. A fiúk legjobb tudásuk és erejük szerint elvégzik a feladatukat, majd végezetül gratulálnak az ügyfél új otthonához, és megköszönik neki az együttműködést. A Bartus Team-mel így garantáltan stresszmentes a költözés!

A flotta

Speciális szolgáltatásunk: hűtött áru szállítás

Cégünk egyik speciális szolgáltatásának keretében hűtött áru fuvarozását is vállalja Kecskeméten és környékén. Pontos kiszállítással és előre időzített fuvarozási terminussal, szerződéses alapon garantáljuk az áruk biztonságos célbaérését. Dobozos, szigetelt raktérrel rendelkező rendszeresen fertőtlenített hűtős járműveinkkel 0 -5°C-ig tudjuk biztosítani a biztonságos szállítást.

Biztos családi háttér

A hamarosan 3 éves Olíviával

A filozófiám szerint elsősorban családapa vagyok, s csak utána cégvezető, ezért megbecsülöm az időt, amit nagyszerű feleségemmel és csodálatos 3 éves kislányommal, Olíviával tölthetek. Amikor csak tehetem, én viszem a bölcsődébe, a hétvégéket pedig teljes egészében igyekszem a családnak szentelni. Fontos a munka, de a családnál semmi sem lehet fontosabb.

Bartus Péter és családja

BARTUS TEAM

Tel: +36-70/623-623-4

E-mail: [email protected]

Web: www.bartusteam.hu