Kezdőlap ÉT-TRENDEK Megnyitott a Bro Street Food bisztró

Megnyitott a Bro Street Food bisztró

2020. július 14-én nyitotta meg kapuit a Kecskemét üde színfoltjának ígérkező Bro Street Food  bisztró, amelynek vezetőjével, Horváth Barnabással – aki két évtizedes tapasztalattal rendelkezve nagy lelkesedéssel kezdett saját vállalkozásba – beszélgetettünk az üzlet megnyitásának körülményeiről, a jövőbeli tervekről, valamint a bisztró különlegesnek mondható szolgáltatásairól.

A frekventált helyen található, sokoldalú étlappal rendelkező bisztró a különleges, kézműves hamburgereken, szendvicseken kívül sörkorcsolyákat, és desszerteket is kínál vendégei számára – összesen 10 féle étel választható étlapjukról. A friss, egyedi és minőségi ételek fogyaszthatók helyben, akár a kerthelyiségben, ám a sietősebb vendégek számára az elvitel opciója is fennáll.

Az ínycsiklandó ételek mellett a barátságos fogadtatás tartozik még a Bro Street Food különlegességei közé, továbbá a két belső építész segítségével kialakított családias környezetet nyújtó, igényes, kulturált belső tér.

„2000-ben pincér tanulóként kezdtem a pályafutásom Szabadszálláson, ahol a nyári gyakorlatomat töltöttem a Zöld Ász fogadóban, majd 2015-ben tettem le a mestervizsgát, s azóta a pincérmester elnevezés illet. Mind a kollegák barátsága, mind a családias légkör nagyon vonzóvá tette számomra a maradás lehetőségét. Hamarosan kialakult egy barátság köztem és az akkori főnököm között, akivel egy éve döntöttünk úgy, hogy közösen belevágunk ebbe a vállalkozásba.

Fontos megemlítenem a fiatal, de nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, tehetséges, kreatív kollégámat, aki szakácsként tevékenykedik, és szabadidejét nem kímélve rengeteg energiát fektetett egy teljesen egyedi és ízvilágban gazdag ételkínálat összeállításába. Pályafutásom alatt kevés ilyen kollégával találkoztam.

Rendkívül hálásak vagyunk neki mindezért.

A falatozó nevét egy Las Vegas -i nyaralás folyamán találtuk ki, amikor egy úr ’Hey, bro’ megszólítással köszöntött bennünket. Utána az egész nyaralás alatt ilyen viccesen hívtuk egymást, végül valami úton-módon jött az ötlet, hogy nevezzük el így a bisztrónkat. Végül a sima Bro elnevezés lett a befutó, ami a Brother (=testvér, angolul) szlengje, a tesó.

Jövőbeli terveink között szerepel a kiszállítás – amelyre jelen állás szerint nagy igény mutatkozik – bevezetése is. Emellett célunk, hogy valami új, egyedi, modern ízvilágot – ami nem a megszokott, hagyományos – nyújtsunk a vendégeinknek, és azt egy kicsit trendibb módon szervírozzuk számukra.

A Bro Street Food bisztróban minden nap reggel 8-tól este 10-ig várjuk kedves vendégeinket, akiket remélhetőleg legközelebb már törzsvendégként üdvözölhetünk.”

Bro Street Food Bisztró

Kecskemét, Széchényi krt. 27

Web: https://bro-street-food.eatbu.com/?lang=hu

Telefon: 06-20/467-28-83

E-mail: [email protected]

Facebook: Bro Street-food