Kezdőlap Egészség Mostanában sokan kérdeztétek a kollagénről, ezért hoztam Nektek bővebb információt a termékről.

Mostanában sokan kérdeztétek a kollagénről, ezért hoztam Nektek bővebb információt a termékről.

✅A Beautiful Kollagén egy olyan kombinált élőflórás táplálékkiegészítő, amely kollagén tartalmának köszönhetően nem csupán az ízületekre van pozitív hatással, hanem még fiatalító, ránctalanító hatással is bír.
✅A Beautiful Kollagén belülről ápolja többek közt a bőrt, a körmöket a hajat az ízületeket és az izmokat is. Kivételes összetevőinek köszönhetően oly módon javítja a test állapotát, hogy hatására fiatalabbnak is érezzük magunkat.
✅A Beautiful Kollagén kapszula egy igazán fogyasztóbarát készítmény. A napi adagokat egyesével csomagoltuk páramentesen zárt kis tasakokba, így higiénikusan tárolható még utazás közben is.
A Beautiful Kollagén elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat, amely
• az egyik legrangosabb szakmai elismerés
• védjegy, amely garancia a minőség legmagasabb színvonalára.
A doboz tartalma: 200 db egyenként csomagolt kapszula.
💊Adagolása: napi 3×1 kapszula folyadékkal, étkezés előtt.

Főbb összetevők
🔹A kollagén valójában egy természetes „ragasztó”, amely egyben tartja a testünket. E nélkül a fehérje nélkül bőrünk száraz és vékony lenne, körmeink letörnének, ízületeink fájdalmassá válnának, izmaink nem tudnának fejlődni és még a csontjaink is sokkal sérülékenyebbek lennének.
Mivel a kollagén molekulája túl nagy ahhoz, hogy bőrünkön keresztül felszívódjon, ezért szájon át kell elfogyasztani ahhoz, hogy kifejthesse jótékony hatását.
🔹A hialuronsav egy természetes szénhidrát, amely testünk minden szövetében jelen van. Nagy mértékű vizet képes megkötni, ezért ránctalanító hatása is ismert. Az ízületekben és izmokban síkosító hatást fejt ki. Ezért is nevezik az ízületek kenőanyagának.
🔹Orvosi élesztő: Az élesztő nem más, mint gombák egy csoportja, melynek vitamin, ásványi anyag és aminosav tartalma jelentős. Azon túl, hogy az arcbőrnek is jót tesz, hangulatunkra is kiváló hatással van: csökkenti a depresszió tüneteit, az idegességet és a szorongást. Mindezeken felül javítja az étvágyat is.
🔹A B-komplex vitaminok (B1, B2, B3, B6, B12) fogyasztása együtt javasolt jobb hasznosulásuk érdekében. Ezek a vitaminok kölcsönösen kiegészítik és erősítik egymás hatását.
A B-vitaminok jellemzői:
• Elősegítik a bőr, a haj, a nyálkahártyák egészségét.
• Védelmet nyújtanak az oxidatív stresszel szemben, így fejtik ki fiatalító hatásukat.
• Fontos szerepet játszanak a szervezet anyagcsere-folyamataiban.
• Kiegyensúlyozzák az idegrendszert.
• Hozzájárulnak a normál pszichológiai funkció fenntartásához.
🔹Az Omega-3 egyike a legjelentősebb esszenciális zsírsavaknak, ugyanakkor szervezetünk képtelen az előállítására, ezért külső forrásból kell pótolnunk. Az Omega-3 részt vesz az idegrendszer felépítésében, ezért fogyasztása növeli a stressztűrő képességünket is. Szabályozza a vér koleszterinszintjét, így csökkenti az érelmeszesedés és a szívinfarktus kockázatát.
🔹A vas szervezetünk számára elengedhetetlen, mivel nélküle az oxigén nem lenne képes eljutni a sejtekhez. Hatására csökken a fáradtság a szellemi teljesítmény viszont növekszik. Szervezetünk nem képes előállítani, ezért csak külső forrásból juthatunk hozzá.
🔹Az édeskömény görcsoldó hatású. Mivel nem csupán az emésztő rendszer, hanem a méh izomzatára is hat, ezért enyhíti a menstruációs fájdalmakat is. Ezen kívül elősegíti a bélgázok távozását, így csökkentve a puffadásérzetet.
🔹A maláta, a hajdina, az árpa és a köles olyan gabonafajták, melyek rengeteg tápanyagot és változatos vitaminokat tartalmaznak. Ezek szebbé és egészségesebbé teszik a bőrt, a hajat, a körmöket és még a csontokra is jótékony hatással vannak.
🛡A készítmény inulin és élőflóra tartalma biztosítja a hatékony felszívódást és a hasznosulást a szervezetben.Kérdezz bátran vagy írd meg a tapasztalatod!
+36 30 316 2443 TOVÁBBRA IS TART A NYÁRI AKCIÓ 2+1 AJÁNDÉK!
Ingyenes visszahívás kérhető a következő linken:
https://www.nics.hu/Default.aspx…

Forrás:Egészség kuckó Facebook oldala