Kezdőlap Események Visszakapja szárnyasait a szombaton megrendezésre kerülő Kisállatvásár!

Visszakapja szárnyasait a szombaton megrendezésre kerülő Kisállatvásár!

2020. július 25-én, szombaton, a Szent László körúti vásártéren tervezett Kisállatvásáron ismét engedélyezett lesz szárnyasokat bemutatni, illetve árusítani.

Aki szereti az állatokat, szeretne velük otthonába egy kis életet csempészni, esetleg csak érdeklődési szinten nézelődne, megteheti a szombati nap folyamán. És mivel feloldásra került a madárinfluenza miattikorlátozás, a felnőttek és gyermekek által nagy népszerűségnek örvendő látványosságon a galambok és szárnyas haszonállatok mellett papagájok és díszmadarak is megtekinthetők és megvásárolhatok lesznek. Persze a kínálatból nem maradhatnak majd el a hasonló nagy népszerűségnek örvendő kis állatok, mint nyuszik, cicák, kutyusok, tengerimalacok és más egyéb fajták sem.A vásártéren mindig akad olyan cuki állatka, melynek látványa főleg a városi ember számára új, különleges. Ezért kiváló nyári családi kikapcsolódás kisállatok között eltölteni a szombat délelőttöt.

Kisállatvásáron csak érvényes orvosi igazolással ellátott állatokat hoznak ki eladásra a tenyésztők, így azokat a kisgyermekek számára is biztonsággal megvásárolhatják a szülők.

Ugyancsak ezen a napon kerül megrendezésre a Szent László körúti vásártéren a veteránautó-és motoralkatrész börze is. A hozzáértő, szakavatott szemeknek látványosságnak sem utolsó programra nem csak a ritka bontott alkatrészeket kereső autósok és motorosok járnak ki rendszeresen, de a régi motorok és az autók szerelmesei is kedvükre gyönyörködhetnek a számukra felbecsülhetettlen értéket képviselő régi járművekben.

Aki teheti, látogassa meg szombaton a vásárteret és töltsön el ott családjával egy tartalmas, mégis könnyed napot!