Kezdőlap Egészség A mi belső törődésünk

A mi belső törődésünk

Köszönöm én is, remélem nem baj, hogy ennyien közzétesszük.
Köszönöm Pintér Zoli a kerek egész írást.
“Tévhit, hogy csak akkor van gyulladás, ha fáj! A gyulladás lehet lappangó, alattomos, lassú fekete fátyol, mely beburkolja szervezetünket és szó szerint elemészti azt évek, évtizedek alatt.
A krónikus gyulladás elnyomható, de pusztán gyógyszerekkel meg nem szüntethető. A legtöbb esetben előkerül a szteroid, mely az egyes fellángolási időszakok panaszait enyhíti. Gyulladástól függően akár hónapokig tünetmentes időszakok jöhetnek, de mivel a kiváltó okot sokszor nem is keressük, nem is diagnosztizálják (nem is találják, mert rossz helyen keresik), így a gyulladás vissza-visszatér!
Ízületi gyulladások, idegrendszeri panaszok, depresszió, szorongás, pajzsmirigy problémák… mindenhol keresik, kutatják a dolog okát, de a bélrendszer valahogy mindig kimarad.
A bélrendszer valóságos időzített bomba abban az esetben, ha sérült a bélnyálkahártya, ha gyulladt a lumene és hiányos a mikrobiomja. A hiányos flóra, mely táplálja és védi a bélnyálkahártyát, fokozza a gyulladások és nyálkahártya felmaródások kialakulását. A disbiosis (mikrobiom egyensúly felbomlása) és a gyulladt nyálkahártya elősegíti az áteresztő bél létrejöttét. Az áteresztő bél számtalan immunrendszert aktiváló, gyulladásos faktorok armadáját felszabadító anyagnak enged utat a keringés felé. Ezek az anyagok pl.: fehérje töredékek a keringés útján távoli szövetekbe eljutva helyileg gyulladást fognak generálni és kész is a baj.
Csak megjegyzem IBS (irritábilis bél szindróma) és gyulladásos bélbetegségek esetén 70-90%-ban borítékolva van az, hogy a beteg depressziós lesz a kutatások szerint. Bél, gyulladás, depresszió. Furcsa mégis logikus, de hamarabb irányítják a beteget a pszichiátriára, minthogy megvizsgálják a bélrendszere állapotát. “
VAN választásod. Probiotikum.
Ez a Medium-term Product termék hatféle élőflórát tartalmaz emelt csíraszámban, továbbá a hatékonyságot növelő Inulint. Kérdésed van, hívj bátran! +36303162443 Meghívó linkemen kérhetsz ingyenes visszahívást!
https://www.nics.hu/Default.aspx…
Most egy olyan különleges termékkel lépünk az étrend-kiegészítők piacára, amelyre szinte minden korosztálynak szüksége lehet, és ami nagy segítséget jelent a mindennapjaidban.
Rendelj a gyártótól közvetlenül – kérd kedvezménykártyád!

Forrás: Egészség kuckó Facebook oldala