Kezdőlap Kiemelt A RENDŐRÖK KÉT ÓRA ALATT ELFOGTÁK A RABLÁS GYANÚSÍTOTTJÁT

A RENDŐRÖK KÉT ÓRA ALATT ELFOGTÁK A RABLÁS GYANÚSÍTOTTJÁT

A kiskunhalasi nyomozók őrizetbe vették a 30 éves helyi férfit, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Az egyik kiskunhalasi áruház biztonsági őre telefonált be a rendőrségre 2020. augusztus 3-án délelőtt, hogy bejelentést tegyen rablás miatt.  

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen személy 10 óra 39 perckor egy női parfümöt és két borotvát lopott el úgy, hogy előtte az áruvédelmi eszközt eltávolította a termékekről. A ruhájába rejtett értékekkel együtt, fizetés nélkül akart távozni, azonban a biztonsági őr feltartóztatta. A tolvaj először együttműködést színlelt, később azonban meglökte a férfit, és zsákmányával együtt elmenekült.

A történteket az üzlet biztonsági kamerái rögzítették. A felvételek alapján a nyomozók rövid időn belül beazonosították, és 12 óra 25 perckor otthonban elfogták a rablás bűntettével gyanúsítható helybélit. A rendőrök a lakást átkutatták, és megtalálták a lopott termékeket. A 30 éves férfit előállították a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatása során beismerő vallomást tett. Őt őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.