Kezdőlap Kiemelt Ezentúl az egész ország területén vásárolhatunk otthonról is az Auchanból

Ezentúl az egész ország területén vásárolhatunk otthonról is az Auchanból

Budapest, 2020. augusztus 3. – Mától egész Magyarország területén lehet vásárolni az Auchan online áruházából, és a vállalat akár már egy nap alatt bárhová kiszállítja a megrendelt termékeket. Az Auchan ezzel a lépéssel a legkisebb településen élők számára is elérhetővé teszi a nagy áruházak termékválasztékát tartós élelmiszerekből, drogériai és nemélelmiszertermékekből.

Augusztus 3-tól az Auchan az egész országban házhoz viszi az otthonról leadott rendeléseket. Több mint 21 ezer online kapható termékből válogathatunk kényelmesen, biztonságosan és érintésmentesen. A tartós élelmiszereken, borokon, alkoholos italokon, bio vagy organikus élelmiszereken, nemzetközi termékeken kívül a különféle elektronikai cikkek és a szezonális kínálat is szerepel az online választékban, például az iskolakezdésre készülve az áruházlánc gazdag tanszerválasztékából már házhoz is lehet rendelni. Az online kínálatnak is hangsúlyos részét képezik a minőségi sajátmárkás termékek és az egészségtudatos fogyasztóiigényeket kielégítő több mint száz termék, köztük amentes élelmiszerek.

Az országos kiterjesztés mellett az Auchan azt is vállalja, hogy nagyon rövid, akár egy napos szállítási idővel viszi ki a rendeléseket, ha a megrendelés 14 óra előtt érkezik meg.

Az Auchan online felületén kategóriák szerint válogathatunk az ár-érték arányban is igen kedvező termékek között. A fő kategóriák mellett, mint: az élelmiszerek, háztartási kellékek, játék, sport és szabadidő, olyan alkategóriákkal lehet pontosítani a keresést, mint a szépségápolás, papír és írószer, állateledel vagy éppen a barkácstermék. A kategorizálással könnyen, áttekinthetően és az azonos terméktípusba tartozó cikkek összehasonlításával lehet választani a kínálatból. A rendelés a leadást követően már egy napon belül nálunk lehet, a házhozszállítás idejéről egy három órás időintervallum megadásával értesíti a vásárlókat az áruházlánc szállítmányozási partnere.