Kezdőlap Események Felejthetetlen quad-túrák az ágasegyházi „offroad paradicsomban”

Felejthetetlen quad-túrák az ágasegyházi „offroad paradicsomban”

Új, magas színvonalú szolgáltatással bővült Bács-Kiskun megye  program kínálata, miután júniusban megnyitotta telephelyét Ágasegyházán az egyedülálló quad-élményt nyújtó, az ország legnagyobb, és legmodernebb quad flottájával rendelkező vállalkozása, a Quad Action Concept Magyarország. A cég hamar népszerűvé vált az izgalmas és felejthetetlen élményre vágyó vendégek körében, akiknek lehetőséget biztosítanak vezetett quad- túrákra, valamint quadok és buggyk bérlésére a vállalkozás saját, 7.5 hektáros területén. Solymos Tibor ügyvezető örömmel tekint arra, hogy aki egyszer kipróbálta az általuk biztosított quadot, legközelebb már törzsvendégként tér vissza az „offroad paradicsomba”.

Quad-túrák az ágasegyházi „offroad paradicsomban”

Cégünk fő profilja, hogy – Ágasegyházáról indulva – quad-túrákat szervezünk Bugac, Orgovány és Ballószög irányába. Ágasegyháza és környéke a külföldi vendégeink véleménye szerint is egy „offroad paradicsom”. Korábban vezettünk már túrákat Egerben, Hortobágyon és a Balaton körül, de vendégeinknek lehetőségük van a quadok kipróbálására a saját 7 hektáros területünkön is.

105 km/h-ra is képes flottapark

A névválasztás nem okozott nagy fejtörést, mert a Quad Action Concept Németországban – ahol olyan cégek túráztak már velük, mint a Ferrari, a Strabag és a Porsche – egy jól csengő, bevezetett név. Számítunk arra, hogy a németországi ügyfélkörünk kíváncsi lesz a Bács megyei dűnékre is. A telephelyünket Quaddombori Offroad parknak neveztük el, utalva ezzel a közelben található halmokra, dűnékre.

A 9 gépből álló flottánk a Can Am 450 cm3-s, automataváltós quadokra – melyek végsebessége terepen akár a 105 km/h-t is elérheti – épül. Alacsonyabb termetű vendégeink részére pedig a Kymco 250 cm3 változatát ajánljuk. Még az idén érkezik egy brutális homokfutó, a Can AM 800 cm3-es side by side buggy, amely 115 km/h sebességre képes nehéz terepen is.

Izgalmas élmények az öröm vágtán

Vendégeinktől eddig csupa pozitív visszajelzés érkezett hozzánk, mert a motorok teljesítménye egyszerűen lenyűgözi a túrázókat. A vezetésüket könnyű elsajátítani, 15 perc gyakorlás a telephelyünkön mindenki számára elegendőnek bizonyul. A túrázás nem a száguldásról szól, mert a quadokkal olyan helyekre – elhagyatott bányákba, romos tanyákhoz – is eljuthatunk, ahová amúgy nem másznánk fel. A túrák során őzeket, mókusokat és időnként szarvasokat is láthatunk, és a „suttogó” kipufogók alkalmazásával elérhetjük, hogy kevéssé zavarjuk az állatokat. Időnként hallani olyan véleményeket, hogy a quadok rongálják a természetet. Ez egyszerűen nem igaz, mert mi azokon a földutakon „kocogunk” a motorokkal, ahol a gazdák is közlekednek. Ha valaki egy homokbányában „fánkokat” rajzol a quaddal, mert így engedi ki a gőzt, azzal semmit sem rongál.  A túráink sem arról szólnak, hogy felszaggassuk a gyepet, általában 25 -35 km/h sebességgel közlekedik a konvojunk.

Maximális biztonság

A sikeres működésünk titka a maximális biztonságban rejlik, ugyanis senkit nem engedünk quad-túrára addig, amíg nem látjuk, hogy biztonságosan uralja a terep motort. Egyébként a járműveinket 5000 kilométerenként nagy szervizre visszük, így ennek köszönhetően a műszaki állapotuk, esztétikai megjelenésük tökéletes. További erősségünk, hogy a szép természeti környezet adta lehetőségeket nem csak a quad-túrákra leszűkítve szemléljük. Ha a vendégeink grillpartyt szeretnének egy fatbike túra után, mert idegenkednek a quadoktól, akkor ezt a kérést ugyancsak teljesítjük.

Jövőbeli tervek

A vállalkozás megvalósításban gyermekkori barátom, Balázs Rudolf – aki 5 éven át vezetett túrákat Berlin és Hamburg között található telephelyén – segített. A marketinggel kapcsolatos tevékenységeket a fiam, Bence és párja, Horváth Dolli látja el, a motorok szervizelésében és szállításában pedig üzlettársam, Szabó Tibor segíti a munkámat.

A jövőben szeretnénk szálláshelyeket is kialakítani a telephelyünkön, amely ideális, romantikus helyszínéül szolgálhat különböző motoros esküvőknek, de szervezünk leány és legénybúcsúkat, valamint „Adrenalin Hétvégéket”, amikor extrémsportokkal egészítjük ki a programokat. A Quaddombori Kihivás szintén egy ilyen versenysorozat lesz, és a távlati célunk továbbá a „running sushi” megvalósítása. Terveink között szerepel még az állatok megfigyeléséhez szükséges magas lesek telepítése, a quadozó szülők válláról pedig egy játszótér veszi majd le a gyermekek felügyeletének gondját. A későbbiek folyamán – mini quadokkal – szervezünk a gyerekek részére nyári tábort is, júniusban pedig festő tábornak adnánk otthont.

Quad Action Concept Magyarország

Ágasegyháza, Kossuth u. 108.

Tel: 06/70 325-91-65

Web: www.quad-action-concept.hu