Kezdőlap Kiemelt HÁROM NAP, HÁROM KIFOSZTÁS

HÁROM NAP, HÁROM KIFOSZTÁS

A kecskeméti nyomozók és járőrök közös munkájának köszönhetően elfogták a kifosztással gyanúsítható férfit.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2020. augusztus 10-én 21 óra 50 perckor őrizetbe vették R. Csabát.

A 26 éves helyi férfi a gyanú szerint augusztus 8-án reggel a Zöldfa utcában kerékpározó idős asszony mellé ment, és a bicikli első kosarából kikapta a sértett táskáját, benne mobiltelefonnal, készpénzzel és személyes iratokkal.

Egy nappal később a Szent István körúton sétáló időskorúhoz kerékpározott a gyanúsított, és megfogta a táskáját. A biciklivel tovább haladva a sértett kezéből kiszakította táskáját, amiben személyes okmányok, szemüveg, és kulcscsomó volt.

Másnap a Reile Géza utcában tépte ki újabb áldozatának kezéből táskáját, amiben az időskorú személyes okmányai, készpénze és mobiltelefonja volt.

Az elkövető beazonosítása érdekében a térfigyelő kamerák felvételeit kielemezték a kecskeméti nyomozók. Látóterükbe került egy férfi, akinek beazonosításában a közterületi állomány segített. A közös munka eredményeként a járőrök elfogták a kifosztással gyanúsítható R. Csabát.

A nyomozók előterjesztést tesznek a férfi letartóztatásának indítványozására.