Kezdőlap Gazdaság Kiváló minőségű sertés – és marhahúsok a „Feri húsboltja” kínálatában

Kiváló minőségű sertés – és marhahúsok a „Feri húsboltja” kínálatában

Földházi Ferenc 2010-ben egy mai napig is üzemelő mozgó húsbolttal – amely jelenleg 7 települést lát el kiváló minőségű hústermékekkel – kezdte tevékenységét, majd bővítve a vállalkozás profilját 2018-ban átvette a kiskőrösi Piactéren található, egyre nagyobb népszerűségnek örvendő húsbolt üzemeltetését is.

A 2 éve működő húsboltunk speciális szolgáltatása, hogy sertés – és marhahúsból, szinte mindenféle termék megtalálható a kínálatunkban. Akik igazi házi jellegű – hagyományos eljárással készült, sózott, füstölt – hústermékeket keresnek, nálunk biztosan megtalálják. Legnépszerűbb termékeink közé tartozik a füstölt májas, sonka, csülök, szalonna, kolbász, ezeken kívül pedig zsír, tepertő, és sült szalonna félék teszik teljessé a kínálatot.

A vállalkozásunk egyik különlegessége, hogy kizárólag magyar árut értékesítünk, csak a környékbeli húsüzemektől – Páhi, Ballószög – szerezzük be az árut. Arra törekszünk, hogy minél frissebben érkezzen hozzánk a mindig kiváló minőségű sertés – és marhahús. Minden termékünk teljes mértékben beformázva – összevágva, szeletelve, darabolva – kerül a pultba, úgy, ahogy a háziasszonyok szeretnék otthon látni. Komoly kihívást jelentett a koronavírus miatt felmerülő nehézségek közepette is megfelelni a vásárlóinknak, ugyanis a vágóhidak nem győzték a hirtelen megemelkedett igényt kielégíteni. Szerencsére nálunk nem volt hiány a termékekből, mert sikerült több helyről beszereznünk az árut.

A legfontosabb vezérelvünk, hogy inkább minőséget, mint mennyiséget állítsunk elő, így mindig kiváló minőségű húskészítményekkel várjuk vásárlóinkat. Kialakult törzsvevői körrel rendelkezünk, de örömünkre szolgál, hogy mindig újabb vásárlók is megtisztelnek a bizalmukkal. Mindenkit igyekszünk maximálisan kiszolgálni, mert fontosnak tartjuk, hogy minden vevőnk elégedetten távozzon az üzletből. Büszkén tekintünk arra, hogy nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk a vásárlóinktól, akik mindig megemlítik, hogy mindig szép árut kapnak a boltban.

A több lábon állás jegyében a mozgó boltunk továbbra is járja a környékbeli falvakat – Tabdi, Csengőd, Soltszentimre, Páhi, Kaskantyú, Császártöltés – és a kiskőrösi piactéri húsboltban megszokott kiváló minőségű termékekkel látja el a helyi vásárlókat. A további sikeres működés érdekében pedig újabb termékekkel igyekszünk bővíteni a palettát.

Feri húsboltja

Kiskőrös, Piactér   

Tel:20/ 430- 39-00

Nyitva tartás:

K, Cs, P: 7-17

Sze: 6-17

Szo: 6-11