Kezdőlap Események Nyárzáró sushi-est az 1 éves MyThai étteremben

Nyárzáró sushi-est az 1 éves MyThai étteremben

A családi vállalkozásként működő, kiváló ázsiai ételeiről híres MyThai Sushi Bár hamar népszerűvé vált az egzotikus gasztronómiai élményekre vágyó vendégek körében, akik Japán, Dél-Korea és Thaiföld izgalmas ízeit is megkóstolhatják az étteremben. A Hírös Napokon is sikert arató MyThai tulajdonosa, Váradi Krisztina az autentikus, távol-keleti ízeket kedvelők legnagyobb örömére rendszeresen szervez különböző sushi-esteket, ahol az étlapon szereplő szinte összes finomságot megízlelhetik az eseményen résztvevők. Az augusztus 27-én sorra kerülő nyárzáró sushi-estre pedig érdemes minél hamarabb asztalt foglalni.

Újdonság a MyThai-ban

Koreában nagy népszerűségnek örvend a Chimaek, ami a Chikin (sült csirke) és Maekju (sör) szavakból tevődik össze, ugyanis vacsoraidőben a fincsi csirkefalatokat csapolt sörrel fogyasztják. A vendégeink legnagyobb örömére, ezentúl ezek az igazi ízletes, szaftos koreai csirkefalatok is kaphatók lesznek a MyThai-ban.

Az egyik legízletesebb finomság: a garnélarák

Az ázsiai konyha gyakran használt alapanyagai a különböző halak és a tenger gyümölcsei, köztük a garnélarák, amely számos módon elkészíthető és amellett, hogy nagyon ízletes, tápanyagban gazdag és kifejezetten egészséges. A különböző fajtájú garnélákat más-más módon használhatjuk fel: fogyaszthatjuk nyersen, sütve, grillezve, levesben, salátában, de akár tésztával is. A garnéla nagyon finom,  ráadásul szénhidrátban és kalóriában szegény, ezért akár diétás étrendbe is könnyedén beilleszthető.

Népszerű sushi-estek

Hamar népszerűvé váltak a kéthetente sorra kerülő sushi-estjeink, amelyek között rendeztünk már többek között koreai-japán italkóstolással egybekötött vacsorát is. Augusztus 27-én nyárzáró sushi-estet tartunk az étteremben, ahol minden kedves vendégünk korlátlan ételfogyasztás keretében megkóstolhatja a bőséges „svédasztalos” kínálatban szereplő finomságainkat: baconbe tekert Enoki gombát, grillezett lazac nigirit, tigrisrák nigirit, csirkés Gyozát (csirkehússal, zöldségekkel töltött tésztatáskát), füstölt lazac makit, California tekercset, valamint a Pad Thai-t is. Az este kuriózumaként pedig egy indonéz hölgy táncelőadását csodálhatják meg a vendégeink.

Gyors kiszállítás

Kecskeméten belül házhoz is szállítjuk különleges sushi ételeinket. Rendelés előtt érdemes áttekinteni a nagyon sokféle autentikus, húsos, vegetáriánus és gluténmentes ázsiai ételt tartalmazó étlapot, melyen a különleges levesek, rizsből és tésztából készült ételek mellett szerepelnek sashimik, makik, rollok és nigirik különféle halkülönlegességekből, de megtalálhatók az ázsiai desszertek és saláták is. Egyébként nagyon szívesen vállaljuk családi vagy céges rendezvények lebonyolítását, akár az étteremben, akár az adott helyszínre történő kiszállítással is.

Megújuló weblap

A közeljövőben megújuló weboldalunkról ezentúl sokkal egyszerűbb lesz az online rendelés, ráadásul képek is szerepelnek majd a menüsor mellett. Az ősz folyamán az étlapunk is megváltozik, új, ízletes ételekkel, italokkal, koktélokkal bővítjük a kínálatot.

MyThai Ázsiai Étterem & Sushi Bár

Cím: Kecskemét, Futár utca 1.

Tel.:06-76/448-292

www.mythaikecskemet.hu

Nyitvatartás:

Hétfő: Zárva 

K: 11-19

Sze-Szo: 11-22

V: 11-19