Kezdőlap Egészség Úrihegyi Masszázs és Egészségközpont – egyéni problémákra, egyedi megoldások

Úrihegyi Masszázs és Egészségközpont – egyéni problémákra, egyedi megoldások

Kövecses Anita pályafutását fizioterápiás asszisztensként kezdte, majd gyógymasszőrként folytatta karrierjét. Tudásvágya birtokában folyamatosan tovább képezve magát – a rehabilitáció minden szegmensét magas szinten elsajátítva – jelenleg fülakupunktúrás addiktológusként, reflexológusként, hormonegyensúly tanácsadóként, valamint masszázsterapeutaként dolgozik. Két évtizedes szakmai tapasztalattal felvértezve megnyitotta a minden kritériumnak tökéletesen megfelelő, közel három éve sikeresen működő Úrihegyi Masszázs és Egészségközpontot.

Színvonalas egészségügyi szolgáltatások

A fő tevékenységi körünk masszázsból (gyógy illetve nyirokmasszázs) és természetgyógyászatból áll, emellett pedig egyedi igényekre szabva nyújtunk segítséget egyéb izom és ízületi regenerációs kezelések használatbavételével, minden korosztály számára. Baleseti sérülések okozta mozgáskorlátozottság esetén passzív mozgatással, masszázzsal segítjük a hozzánk érkezőket, manuálterápiát alkalmazva, kerülve a gépi kezeléseket. Egyéb szolgáltatásaink továbbá a frissítés, izomlazítás, méregtelenítés, nyirokkeringés rendezése, hormonegyensúly fenntartása, regenerálás, valamint az öngyógyító folyamatok beindítása.

Családbarát Szolgáltató Hely

Pályafutásom során rengeteg nagyon súlyos esettel találkoztam, a kiszakadt gerincsérvtől kezdve különféle orvosilag lehetetlennek tűnő esetekig, viszont büszkeséggel tölt el a tudat, hogy sokakon segített a tőlem igénybe vett kezelés, és ma már akkori pácienseim teljesen jól érzik magukat. Örömmel említhetem meg, hogy tavaly átvehettem a Családbarát Szolgáltató Hely bronz védjegyét, mely egy szakmai elismerés arról, hogy meddőségkezeléssel, minden korosztálynak  segítséget tudok nyújtani a problémáikra.

Innovációs megoldás

A vírus okozta járványhelyzet óta több innovációs megoldásban is gondolkodtunk. A modern technikának hála képesek vagyunk állapotfelmérést készíteni akár hajmintából – amely az ország bármely pontjáról postai úton elküldhető –, így kontaktfelvétel nélkül tudok segítséget nyújtani, és senki nem marad orvosi ellátás nélkül. Jelenleg e szolgáltatásra (sajnos) nagy az igény, ezért terveink között szerepel ezen új technika teljes kifejlesztése. Kiemelkedően fontosnak tartom, hogy ebben a nehezebb időszakban nyitott és rugalmas legyek mások felé, így elérhető vagyok bármikor bárki számára, legyen szó akármilyen terápiáról, vagy diétás tervvel kapcsolatos kérdésről.

Biztonságos kezelések

A kijárási korlátozás ideje alatt is előfordult, hogy becsípődött betegeket kezeltem kinesio tape-pel, vagy fülakupunktúrával. Igyekszem alkalmazkodni valamennyi helyzethez, legyen szó kis- és nagy sérülésről, vagy például egy leégetés, leforrázás esetén Bioptron lámpa használatával a sejtek gyógyulását tudom gyönyörűen elősegíteni. Ezek a szolgáltatások nem sok időt vesznek igénybe, így az egy légtérben tartózkodás a higiéniai feltételeknek – a levegőt ózongenerátorral tisztíjuk folyamatosan, a steril környezet fenntartása érdekében megy a légtérfertőtlenítés is – teljesen megfelelő helyiségben biztonságot jelent vendégeim számára, hiszen bár az „élet megállt”, egészségügyi problémával mindig rendelkezik az ember.

A gyógyítás és segítségnyújtás a legfőbb cél

Nagy kihívást jelent elnyerni az emberek bizalmát, elérni, hogy merjenek nyitni problémáik megoldása érdekében, vagy legalább reményt lássanak gyógyulásuk ügyében, hiszen vannak, akik nem kapnak választ felmerülő gondjaikra, mert a kórházi vagy magánrendelés sem mindig megoldható. Az Úrihegyi Masszázs és Egészségközpontban azonban mindig, mindenre odafigyelve, a lehető leghatásosabb módszereket alkalmazva gyógyítunk, segítünk, hisz ez a legfőbb célunk.

Úrihegyi Masszázs és Egészségközpont

Kecskemét, Úrihegy t. 52/2.

(Könnyen megközelíthető helyen, a Kecskemét és Hetényegyháza közötti főúton, a Kalmár Csárda mellett. Busszal: 15, 19, 29-es járatokkal megközelíthető, 100 mre a buszmegállótól található)

Időpont egyeztetés: +36-20/21-28-187

Facebook: https://www.facebook.com/urihegyimasszazs/