Kezdőlap Gazdaság 20 éves a piac legidősebb ingatlanközvetítő hálózata, a Balla Ingatlan

20 éves a piac legidősebb ingatlanközvetítő hálózata, a Balla Ingatlan

Pontosan 20 éve kezdte meg működését akkor még egyszemélyes vállalkozásként a Balla Ingatlan, mely mára a budapesti ingatlanközvetítői piac három legnagyobb szereplőjének egyike lett közel 150 értékesítővel. A vállalkozás az elmúlt években kiemelkedő sikereket ért el az újépítésű ingatlanok fejlesztése során nyújtott tanácsadói és értékesítői tevékenységével.

Egy hálózat nagyságát irodaszám, munkatárszám, illetve ingatlanállomány alapján lehet transzparensen vizsgálni, de vannak ezen kívül is fontos mutatószámok, mint például a piaci átlagnál jelentősen alacsonyabb munkatársi fluktuáció, amire Balla Ákos cégvezető kifejezetten büszke, mert ez garantálja azt, hogy felkészült kollégákkal tudnak jó szakmai színvonalú szolgáltatást nyújtani.

A Balla Ingatlan legerősebb piaci szegmense a külvárosi családi lakások, illetve családi házak, mely szegmens várhatóan minden más ingatlanpiaci szegmensnél jobban fog teljesíteni a következő években a befektetők visszavonulása és a külföldi vásárlók eltűnése miatt. Ezért a vállalkozás bár a koronavírus miatt szülinapi rendezvénnyel nem ünnepelte meg a működésének huszadik évfordulóját, mégis növekedésre tervez és bizakodva tekint az év hátralevő része elé is.

További információk:

http://www.ballaingatlan.hu

A magyar tulajdonban lévő Balla Csoportot a 2000-ben alapította Balla Ákos. A csoport két legjelentősebb tagcége a Balla Ingatlan és a Balla Utazás. A több mint 50 irodával rendelkező Balla Ingatlan Magyarország négy legnagyobb ingatlanközvetítő hálózatának egyike, használt lakások közvetítése mellett olyan neves ingatlan projektek értékesítését végzi, mint a az Elite Park. A vállalkozás munkatársainak száma közel 200.