Kezdőlap Események Bőséges ebédválaszték a Belvárosi Retróban

Bőséges ebédválaszték a Belvárosi Retróban

A Belvárosi Retro az ebédelni vágyók kitűnő célpontja lehet hétköznapokon Kecskemét városközpontjában. Ízletes menüje,
egészséges alapanyagokból készített finomságai helyben elfogyaszthatók, de elvitelre is kérhetők. A Belvárosi Retro hangulatos kialakításával délutáni találkozóhelynek is kiváló.

Szűcs Roland júliusban indította útjára új vállalkozását, a Belvárosi
Retrót. Sok éves tapasztalattal vette át az egykori Salátabárt, hiszen
évek óta üzemelteti a Ceglédi úton a Retro Büfét, előtte pedig külföldön kamatoztatta szakács tudását. A Belvárosi Retro teljesen új designnal, új étlappal várja vendégeit.

– Ételeink házias ízvilágúak, kizárólag természetes alapanyagokkal dolgozunk, így az egészséges életmódot előtérbe helyezők is megtalálhatják nálunk számításukat. Étlapunk bőséges, minden nap más-más levesekből, egytálételekből, frissen sültekből, salátákból és finom desszertekből lehet válogatni. Mindezek mellett nagy sikere van a menünknek is, 1450 forintért kínálunk egy kiadós levest és egy főételt. Ráadásul nálunk teljes nyitva tartásban, azaz 10.30 és 17 óra között kérhető az ebéd, akár elvitelre is – részletezte Szűcs Roland.
A napi ebéd mellett a Belváros Retro kínálatát a sültes tálak készítése
teszi teljessé, melyeket előzetes megrendelések alapján állítanak össze. Kérhető családi és baráti összejövetelekre, vagy ünnepekre egyaránt. 8000 Ft felett kiszállítást is vállalnak.
– Hozzánk érdemes nap mint nap betérni. Az ebédkínálatuk valóban sokszínű, menü vagy más finomság egyaránt választható. A menüsorunkat már vasárnap feltesszük a Facebook oldalunkra, így lehet előre tervezni. Egyre több a visszatérő vendégünk, mely számunkra is megerősítés, hogy jó utat választottunk. Vendégeink értékelik a házias ízeinket, a kedves kiszolgálást, ráadásul mindezt Kecskemét szívében kínáljuk– tette hozzá Szűcs Roland.

Belvárosi Retro
Kecskemét, Hoffmann János utca 15.
nyitva: H-P 10.30-17 óráig, Szo-V: zárva
Bankkártya és Széchenyi SZÉP kártya elfogadóhely
Facebook: Belvárosi Retro