Kezdőlap Kecskemét HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 2 könnyű sérüléssel járó, valamint 13 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Megyénkben 6 személyt fogtak el, és további 11 előállításáról intézkedtek. Közülük heten bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 10 óra 30 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 19 éves lajosmizsei lakost. A nő az egyik kecskeméti áruházból akart kozmetikai termékeket ellopni, de a biztonsági őr tetten érte.

A kiskunfélegyházi rendőrök 17 órakor őrizetbe vettek egy 20 éves helyi férfit, akivel szemben a Kiskunfélegyházi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság egyenruhásai 17 óra 35 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 21 éves szolnoki lakost. A férfi Tiszakécskén úgy vezetett egy autót, hogy őt a Szolnoki Járásbíróság a járművezetéstől 2021. május 18-ig jogerősen eltiltotta.

A tiszakécskei rendőrök 20 óra 5 perckor Tiszakécskén ellenőriztek egy 23 éves fülöpszállási férfit, akiről kiderült, hogy vele szemben a Bajai Járásbíróság pénzbírság meg nem fizetése miatt szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el.