Kezdőlap Egészség Hogyan tudjuk visszapótolni a jótékony baktériumokat???

Hogyan tudjuk visszapótolni a jótékony baktériumokat???

Mikrobiom, baktérium, bélflóra, immunrendszer… minden nap találkozunk ezekkel a kifejezésekkel, de sokszor csak elmegyünk mellettük. Tudtátok hogy az immunrendszer 70-80 %-a bélrendszerben található? És hogy csak a vastagbélben több mint 100 milliárd baktérium él? Ezek a bélbaktériumok közvetlen kapcsolatba tudnak kerülni az agyunkkal, ezért is szokták azt mondani, hogy a beleink a második agyunk!
Nagyon sok kutatás van már a témában, és egyre több hívja fel a figyelmünket arra, hogy óvjuk a bélrendszerünket. Tele vagyunk baktériumokkal, jókkal és rosszakkal egyaránt, azonban jobb lenne ha a jók lennének túlsúlyban. Ugyanis, ha elszaporodnak a rossz baktériumok, akkor gyulladási gócpontok alakulnak ki a szervezetben, amelyek a betegségek alapját képezik.. (gluténérzékenység, ízületi fájdalmak, candida, tejallergia, autoimmun betegségek, puffadás stb, a sort hosszasan lehetne sorolni). Hogyan tudjuk visszapótolni a jótékony baktériumokat???
Élőflóra fogyasztásával! A jótékony baktériumok 20 percenként duplázódnak és óránként elpusztulnak!!! Vagyis probiotikumot nem csak antibiotikum kúra esetén kell fogyasztani, hanem minden egyes nap!! Akár többször is! Mert lehet hogy reggel még „jól van a bélflóra” de este érheti egy olyan stessz, vagy káros anyag az atmoszférából, ami a rossz baciknak ad táptalajt, így hipp-hopp helyre kell állítani az egyensúlyt, amit az élőflórával tudunk elérni!!! Minél több a jótékony baktérium a szervezetedben, annál kevesebb esélyt adsz a betegségek kialakulásának! Nem lesz gyulladási gócpont, ami támogatná a betegségek létrejöttét!
Van egy magyar Élőflóra, ami bizony élve is marad mire eljut hozzád!!! Egyedi gyártástechnológiával készül, Szegeden! Kérdésed van? Hívj! +36 30 3162443 Termékeink Érték És Minőség Díjasak.
https://www.nics.hu/Default.aspx…

Forrás: Egészség kuckó Facebook oldala