Kezdőlap Gazdaság Kiváló minőségű termékek a Szekeres tejműhely kínálatában

Kiváló minőségű termékek a Szekeres tejműhely kínálatában

A Soltszentimrén alapított, második generáció óta magas szinten működő családi gazdaság, a Szekeres tejműhely több Bács-Kiskun megyei települést is ellát minőségi alapanyagból készített kiváló házi tejtermékeivel. Szekeres András gazdálkodó büszkén tekint arra, hogy folyamatosan fejlődő vállalkozása újabb mérföldkőhöz érkezett, miután néhány hete sikerült megnyitnia a kecskeméti Piaccsarnokban az azóta egyre nagyobb népszerűségnek örvendő tejboltját.

2014-ben egy fiatal gazdáknak kiírt pályázat keretében egy nagyobb állatállományt vásároltunk, majd 2016-ban egy másik pályázaton megnyert támogatásból létesítettünk a faluban egy kisebb feldolgozó üzemet. A termékeink 90%-át feldolgozzuk, a fennmaradó mintegy 10%-ot pedig nyers tejként értékesítjük házhozszállítással. A vállalkozást folyamatosan bővítve, több termékfejlesztés végrehajtása után néhány hete megnyitottuk kecskeméti boltunkat is.

Az üzletünk speciális szolgáltatása, hogy szinte mindenféle tejtermék megtalálható a kínálatunkban. Legnépszerűbb termékeink közé tartozik a házi készítésű natúr és gyümölcsös (szamócás, áfonyás) joghurt, a vaj, a tejföl, a krémtúró, vaníliás krémtúró, és a különféle sajtkülönlegességek (pl. parenyica) teszik teljessé a kínálatot. Itt említeném meg, hogy a joghurtnál felhasznált gyümölcsöt is mi magunk főzzük.

A legfontosabb vezérelvünk, hogy kiváló minőségű termékekkel várjuk vásárlóinkat, s örömünkre szolgál, hogy egyre többen tisztelnek meg bizalmukkal, és nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk a vevőinktől. A több lábon állás jegyében továbbra is jelen vagyunk Bács-Kiskun megye több településén – Szabadszálláson, Kunszentmiklóson, Kiskunhalason, Orgoványon, Izsákon, Akasztón, Fülöpszálláson és Kiskőrösön –, ahol a megszokott kiváló minőségű termékekkel látjuk el a helyi vásárlókat.

Hosszabb távú célkitűzéseink között szerepel a Kecskeméten kialakított pozíciónk megerősítése, valamint az állatállományunk bővítése. A további sikeres működés érdekében pedig újabb finomságokkal igyekszünk bővíteni a termékpalettát.

Szekeres tejműhely

Nyitva tartás:
P-V: 6-12
Facebook oldal: Szekeres tejműhely