Kezdőlap Kecskemét LEZÁRT AKTA: KÖZEL EGYMILLIÓS RONGÁLÁSI KÁRT OKOZOTT

LEZÁRT AKTA: KÖZEL EGYMILLIÓS RONGÁLÁSI KÁRT OKOZOTT

A kecskeméti nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek gyanúsítottja egy lakás berendezésének nagy részét megrongálta, illetve használhatatlanná tette volt élettársa szinte teljes ruhatárát.

Nagyobb kárt okozó rongálás bűntettével és könnyű testi sértés vétségével gyanúsítják a kecskeméti nyomozók azt a férfit, aki 2020. június 14-én kora délután megjelent volt élettársa megyeszékhelyi albérletében azért, mert beszélni akart az asszonnyal. A párbeszéd azonban rövid idő alatt vitává fajult, majd a 34 éves gyanúsított mérgében összekarcolta, széttörte az ingatlanban található bútorokat. A szekrényből kidobálta, majd egy bicskával elvagdosta a nő ruháit, táskáit és cipőit, illetve széttépett néhány iratot. A rombolást az asszony mobiltelefonja sem úszta meg: egy, a konyhafiókban tárolt húsklopfolóval a férfi szétverte a készüléket.

A dühös exbarát bántalmazta volt élettársát is. Többek között meglökdöste, megütötte és bele is rúgott, melynek következtében az áldozat – az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint – könnyű sérüléseket szenvedett.

A jelenleg szabadlábon védekező gyanúsított közel egymillió forintos kárt okozott volt barátnőjének. Ügyében a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségre.