Kezdőlap Egészség Nagy sikert aratott az 5. Dream Day Esküvő-kiállítás

Nagy sikert aratott az 5. Dream Day Esküvő-kiállítás

Újra hatalmas sikert aratott az immár 5. alkalommal megrendezett, egyre színvonalasabb és komplexebb Dream Day Esküvő-kiállítás, amelynek ezúttal is a kecskeméti Sheraton Hotel adott otthont. Az esemény létrehozóinak célja évtizedek óta változatlan: az ifjú pár számára megkönnyíteni a „nagy nap” szervezését. Az igényesen berendezett helyszínen dekorációval foglalkozó cégek, vendéglátóegységek, ceremóniamesterek, menyasszonyi ruhaszalonok, cukrászatok, virágszalonok, sminkmesterek, cipő szaküzletek, fotósok, videósok képviseltették magukat szolgáltatásaikkal. A rendezvény főszervezője, Kovács Erika – aki immár több évtizede szervez esküvői kiállításokat – számolt be a jeles eseményről.

Szerencsére szép számmal jelentek meg a kiállítók, akik között egyre több vidéki részvevőt üdvözölhetünk és rengeteg érdeklődő részvételével, szuper hangulatban zajlott le a jeles esemény. A kiállítás sikeréhez nagy mértékben hozzájárult a már előre meghirdetett Facebook nyereményjátékunk, ahol a Sophia Loretta ruhaszalon felajánlásának köszönhetően két menyasszony is megnyerhette az esküvői és a menyecske ruháját. Itt óriási aktivitást értünk el a fiatal párok körében, mert mindenki szerette volna megnyerni az értékes ruhadarabokat. Hatalmas érdeklődés mellett zajlott le a rendkívül színvonalasra sikeredett Sophia Loretta divatbemutató, amelyet a nyereménysorsolás követett. Óriási élményt jelentett látni a két nyertes menyasszony ragyogó arcát, amikor átvették a nyereményüket. Immár második alkalommal üdvözölhettük a kiállítóink között a Maya ’n’ Peti kéttagú zenekart, akik ezúttal is megható és csodálatos dallamokkal szórakoztatták a közönséget. Mindenképpen emelte az esemény színvonalát a Németh Arnold vezetésével fellépő Brilli-Art Stúdió Táncsport Egyesület műsora, akik a kiállításon és a színpadon is előadtak néhány látványos és csodálatos táncot.

A jövő év elejére, a Három Gúnár Rendezvényházban tervezett esküvői kiállítás lebonyolítása most még bizonytalan, azt viszont bátran kijelenthetem, hogy 2021-ben biztosan megrendezzük a 6. Dream Day Esküvő-kiállítást ugyanitt, ugyanekkor, mert úgy látom, igény van rá, és egyre jobb minőségű szolgáltatást tudunk produkálni. Akik nem tudtak részt venni a kiállításon, azok megtekinthetik a szolgáltatói weboldalam (eskuvoinfo.com), aminek köszönhetően az ifjú pár szinte a gép előtt ülve meg tudja szervezni a saját esküvőjét, hiszen az ország egész területéről minden szolgáltató megtalálható ezen az oldalon.