Kezdőlap Fejlesztés Primo Reklám – Magas szintű reklámtervezés és kivitelezés

Primo Reklám – Magas szintű reklámtervezés és kivitelezés

Kevés vállalkozás büszkélkedhet azzal, hogy több mint három évtizede működik, s ez idő alatt ugyanazzal a vezetéssel, és folyamatosan tartó, magas színvonalú tevékenységgel látja el a munkáját. Az 1989-ben alapított, első kecskeméti reklámcég, a Primo Reklám tulajdonosát, Ugrai Zoltánt örömmel tölti el, hogy cége is ebbe az illusztris közösségbe tartozik.

Cégünk fő profilja a reklámtervezés és kivitelezés, de – mivel rendelkezünk egy saját nyomdával, ahol szinte mindenféle megbízást el tudunk készíteni – nyomdai kivitelezést is vállalunk. A nagy formátumú nyomtatógépünknek köszönhetően pedig különböző médiákra, papírra, vinilre, ponyvára tudunk nyomtatni.

Másik fő tevékenységünk a ponyva készítés és javítás. Utánfutóra, teherautóra, takaróponyva és terasz fedésre is készítünk ponyvákat.

A több évtizede tartó sikeres működésünk titka talán abban rejlik, hogy igyekszünk valami pluszt adni partnereink számára. Manapság alapkövetelménynek számít, hogy jó áron, jó minőségű munkát végezzünk, ehhez kell plusz szoláltatást hozzátenni, ez lehet akár egy kedves mosoly is. Általában minden megrendelő számára sürgős az elvégzendő munka, ezért próbáljuk minél gyorsabban teljesíteni a megbízást.

Tizennégy évvel ezelőtt költöztünk saját tulajdonú ingatlanba, ahol minden szükséges eszköz a rendelkezésünkre áll. Elkészült a ponyvázó helyiségünk, ami elég komoly beruházást jelentett, anyagilag kicsit megterhelte a céget. Folyamatosan fejlesztjük a vállalkozás eszközállományát, egy-egy új gép beszerzésével próbálunk még színvonalasabb szolgáltatást nyújtani ügyfeleink számára.

Cégünk egyik erőssége, hogy – saját digitális nyomdánknak köszönhetően – rengeteg kis példányszámban kivitelezett nyomdai munkáttudunk elvállalni, mert a partnereink pár száz darabos tételeket nem visznek el hagyományos nyomdába, mert egyszerűen nem éri meg nekik.

A rollupok és reklámmolinók készítése tekintetében is kedvező ár-érték arányt kínálunk ügyfeleinknek, a habosított PVC-re készítettmatricák, táblák területén pedig a gyorsan ás precízen elvégzett munkánkkal emelkedünk ki.

Az egyik szemem sír, a másik pedig nevet, ha arra gondolok, hogy sok jelenlegi versenytársunk a mi alkalmazottainkból került ki.

Büszkén tekintek arra, hogy van olyan ügyfelünk, aki a megalakulásunk óta megtisztel a bizalmával és rendszeresen megbízza cégünket egy adott feladattal. Az árbevételünk 80 %-át gyakorlatilag az ügyfeleink folyamatosan visszatérő, mintegy 20 %-a hozza. Bízunk benne, hogy a jövőben is sok ügyfél veszi igénybe a Primo Reklám szolgáltatásait.

Primo Reklám

Kecskemét, Fecske utca 13.

Tel: 06-30/680-07-99

Web: www.primoreklam.hu