Kezdőlap Zenei élet Újra aktuális – az iskolai zaklatások ellen emeli fel hangját a magyar...

Újra aktuális – az iskolai zaklatások ellen emeli fel hangját a magyar influenszer

Egyedi, különleges, ugyanakkor nagyon fontos jelenségre hívja fel a figyelmet B. Nagy Réka, Magyarország egyik legnépszerűbb vlogger-influenszere, akinek fülbemászó dalai sorra lopják be magukat a hallgatók szívébe.

Szeptemberrel nem csak az iskolák kezdődnek meg, hanem sok esetben ezzel együtt a bullying, vagyis a megalázás, a kegyetlenkedés és a szekálás is. Az énekesnő ráadásul nem a levegőbe beszél, saját elmondása szerint ő is áldozatul esett már.

„Az ihletet egy régi, rossz élmény adta, amikor az iskolában zaklatás áldozatává váltam. Sokszor nem tudtam merre tovább, nem bíztam magamban, nem volt önbizalmam, ezzel a dallal pedig azokhoz szeretnék szólni, akik szintén ilyen problémákon mennek keresztül, hiszen fontos, hogy bízzunk magunkban, legyünk kitartóak. Nem mehetünk el szó nélkül a bullying mellett, áldozatként kérjünk segítséget is, ha kell, ha pedig ilyet tapasztalunk, avatkozzunk közbe” – mondja Réka, aki azóta is szívén viseli az ügyet.

A „Valahol” különlegességét mutatja az is, hogy ez az első olyan szerzemény, amelynek dalszövegét Réka egyedül alkotta meg, és a klip rendezésében is közreműködött.