Kezdőlap Kiemelt HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Az elmúlt 24 órában 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 4 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Két gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő a járőrök.

Megyénkben 4 személyt fogtak el, és további 9 előállításáról intézkedtek. Közülük öten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai 2 óra 12 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 35 éves helyi lakost. A férfi Baja belterületén úgy vezetett egy autót, hogy őt az illetékes hatóság a közúti járművezetésétől eltiltotta.

A kiskunhalasi rendőrök 5 óra 30 perckor őrizetbe vettek egy 51 éves szerb állampolgárt, akivel szemben Svájc elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság egyenruhásai jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 13 óra 50 perckor őrizetbe vettek egy 15 éves helyi fiatalt. A fiú a gyanú szerint 2020 szeptemberében Kecskeméten, a Szövetség utcában egy nyitott állapotban – benne az indítókulcsával – parkoló Suzuki Swift-et eltulajdonította, és azzal Kecskemét területén közlekedett, majd a gépkocsit Kecskemét-Homokbánya területén hátrahagyta.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai 19 óra 45 perckor őrizetbe vettek egy 39 éves szerb állampolgárt, akivel szemben elfogatóparancsot adott ki.