Kezdőlap Események Indonéz táncelőadással színesített sushi-estek

Indonéz táncelőadással színesített sushi-estek

A családi vállalkozásként működő, kiváló ázsiai ételeiről híres MyThai Sushi Bár hamar népszerűvé vált az egzotikus gasztronómiai élményekre vágyó vendégek körében, akik Japán, Dél-Korea és Thaiföld izgalmas ízeit is megkóstolhatják az étteremben, ahol indonéz táncelőadással színesített sushi-esteket is szerveznek a számukra. A megújult weboldalukon pedig folyamatos akciókat kínálnak az autentikus, távol-keleti ízeket kedvelő online rendelők részére.

Indonéz táncelőadással színesített sushi-estek

Hamar népszerűvé váltak a kéthetente sorra kerülő sushi-estjeink, amelyek között rendeztünk már többek között koreai-japán italkóstolással egybekötött vacsorát is, ahol minden kedves vendégünk korlátlan ételfogyasztás keretében megkóstolhatta a bőséges „svédasztalos” kínálatban szereplő finomságainkat: baconbe tekert Enoki gombát, grillezett lazac nigirit, tigrisrák nigirit, csirkés Gyozát (csirkehússal, zöldségekkel töltött tésztatáskát), füstölt lazac makit, California tekercset, valamint a Pad Thai-t is. Az este kuriózumaként pedig a szakácsnőnk, Göncz Laila – akinek az édesapja japán, az édesanyja indonéz, így mindkét ország konyháját remekül ismeri –tartogat egy meglepetést a vendégeink számára. Mivel Laila hobbija a tánc, így örömmel eleget tett a felkérésünknek, és ezen rendezvények alkalmával indonéz néptánc előadásával emeli az est színvonalát.

Újdonság a MyThai-ban

Dél-Koreában nagy népszerűségnek örvend a Chimaek, ami a Chikin (sült csirke) és Maekju (sör) szavakból tevődik össze, ugyanis vacsoraidőben a fincsi csirkefalatokat csapolt sörrel fogyasztják. A vendégeink legnagyobb örömére, már néhány hete kaphatóak az éttermünkben ezek az igazi ízletes, szaftos koreai csirkefalatok.

Gyors kiszállítás

Kecskeméten belül házhoz is szállítjuk különleges sushi ételeinket. Rendelés előtt érdemes áttekinteni a nagyon sokféle autentikus, húsos, vegetáriánus és gluténmentes ázsiai ételt tartalmazó étlapot, melyen a különleges levesek, rizsből és tésztából készült ételek mellett szerepelnek sashimik, makik, rollok és nigirik különféle halkülönlegességekből, de megtalálhatók az ázsiai desszertek és saláták is. Egyébként nagyon szívesen vállaljuk családi vagy céges rendezvények lebonyolítását, akár az étteremben, akár az adott helyszínre történő kiszállítással is.

Megújult weblap, folyamatos akciók

A teljesen megújult weboldalunkról már most is sokkal egyszerűbb az online rendelés, ráadásul folyamatos akciókat kínálunk a vásárlóink számára. Október folyamán minden online rendelésnél egy üdítőitalt adunk ajándékba. Az ősz folyamán pedig megváltozott étlappal, új, ízletes ételekkel, italokkal, koktélokkal bővítjük a kínálatot.

MyThai Ázsiai Étterem & Sushi Bár

Kecskemét, Futár utca 1.
Tel.:06-76/448-292

www.mythaikecskemet.hu

Nyitvatartás:

Hétfő: Zárva
K: 11-19
Sze-Szo: 11-22
V: 11-19