Kezdőlap Fejlesztés Meghatározó szerep a mély és magasépítésben

Meghatározó szerep a mély és magasépítésben

A gazdasági környezet igényeire építve jött létre 2008-ban a mély -és magasépítéssel foglalkozó Izsépker Plusz Kft., ahol a cég tulajdonosainak és munkatársainak célja a sikeres működés és a partnerek teljes megelégedettségének elérése. A Társaság legnagyobb értékét a minőségi munka, a megbízhatóság és a megrendelői igényekhez történő rugalmas alkalmazkodás mellett a képzett szakembergárda jelenti.

Képzett szakembergárda, modern eszközpark

A Társaság profilja kiterjed a mély -és magasépítés teljes vertikumára. Fő tevékenységeik közé tartozik az útépítés, útfelújítás, gépi földmunka, betongyártás, épületek felújítása, korszerűsítése, új épületek generálkivitelezése és a közműépítés. Az építőipar területén megbízható földmunka-gépekkel és azokat kezelő képzett alkalmazottakkal – jelenleg 35 fő dolgozik a cégnél – határidőn belül, a partnerekkel való megegyezést szem előtt tartva igyekeznek ellátni a rájuk bízott feladatokat. A vállalkozás célja, hogy a korábbi tapasztalataikat felhasználva további sikeres megbízásokat lássanak el.

Kiváló referencia

Az Izsépker Plusz Kft. vezetői rendkívül büszkén tekintenek a közelmúltban elkészült, egyedi tervezésű fülöpszállási óvoda kivitelezésére, ahol igazán látványos és korszerű épületet adhattak át a Megrendelők részére. A mai kor követelményeinek megfelelő, közel 700 négyzetméter hasznos alapterületű három csoport befogadására alkalmas óvoda megvalósítása során felmerült néhány szakági kihívás, melyeket a tervezővel, a műszaki ellenőrrel és a szakemberekkel közösen meg tudtak oldani. Az új óvodában ezentúl modern és fenntartható környezetben, korszerű eszközökkel felszerelve biztosítottak lesznek a minőségi nevelőmunka folytatásának és a gyermekek zavartalan fejlődésének feltételei.

Folyamatos telephely-fejlesztés

A cég versenyképessége megőrzése érdekében elengedhetetlennek tartják, hogy – pályázati források felhasználásával – folyamatos fejlesztéseket hajtsanak végre a telephelyükön. 2014-ben egy szerelőcsarnokot építettek, 2016-ban egy acélszerkezet gyártó csarnokot hoztak létre, valamint felújították az irodaházukat. Az elmúlt években további 2 acélszerkezet gyártó csarnokot építettek, melyhez a pályázat keretén belül élhajlító és lemezmegmunkáló gépek is beszerzésre kerültek, valamint felépítettek egy új  betonkeverő üzemet is.

Jövőbeli tervek

Az Izsépker Plusz Kft.-nél 2020-ban a rendelés állományuk visszaesését tapasztalták, de szerencsére a korábbi szerződéseik átsegítettek őket ezen a nehéz időszakon. A vállalkozás vezetői optimistán tekintenek a jövőbe, folyamatosan pályáznak új feladatok megvalósítására, valamint szeretnék az elkövetkezendő időszakban az árbevételüket a korábbi szintre hozni, erre részben lehetőséget nyújt, hogy a korábban elhalasztott beruházások kezdenek újraéledni. Szeretnék továbbá beindítani az új tevekénységi köröket az új csarnokokban, mellyel további munkahelyeket is tudnak majd teremteni.

Izsépker Plusz Kft.

6070 Izsák, Reviczky u. 32.

E-mail: [email protected]