Kezdőlap Diákélet A LEGO® CSOPORT BEMUTATJA AZ ÚJ LEGO® SZELLEMIRTÓK ECTO-1 SZETTET

A LEGO® CSOPORT BEMUTATJA AZ ÚJ LEGO® SZELLEMIRTÓK ECTO-1 SZETTET

Az eddigi legrészletesebb LEGO kockákból épült Szellemirtók ECTO-1 készlet november 15-étől lesz elérhető a LEGO Store-okban és a LEGO.hu weboldalon

A 2021-ben megjelenő Szellemirtók – Az örökség c. filmet sokan várják világszerte. Novemberben a franchise eddigi legnagyobb és legrészletesebb LEGO kockákból álló ikonikus autóját, a Szellemirtók ECTO-1-et építhetjük meg.

Az egyedi részletekben gazdag 1959-es Cadillac Miller-Meteor modell mind a Szellemirtók, mind a LEGO rajongók és autógyűjtők számára igazi retró különlegességnek számít. A jármű olyan kiegészítőkkel és eszközökkel felszerelt, amely nélkülözhetetlen a hátborzongató teremtmények megfékezéséhez.

A Szellemirtók ECTO-1 szettet olyan filmrajongóknak is ajánljuk, akik szeretnék megalkotni saját Szellemirtók – Az örökségautómodelljüket. A kerekek mozgatásával beindul a tetőn elhelyezett szellemszimatoló gépezet. A forgatható kormánykerékkel könnyen irányíthatjuk a járművet, akihúzható hátsó lövészülés mellett pedig más paranormális lényeket felismerő felszerelést is találunk a tetőcsomagtartóra rögzítve, hogy menet közben is lehetőségünk legyen a szellemvadászatra. Természetesen a készlet nem lenne teljes a Szellemirtók logó nélkül, amely az ajtók oldalát díszíti.

A LEGO Szellemirtók ECTO-1 modell az eddigi legrészletesebb, LEGO kockákból megépíthető változat. A felnőtteknek ajánlott LEGO szett egyben a legújabb filmes készletekegyike, amely tökéletes kikapcsolódást nyújt. És ez még nem minden – a szett két vadonatúj elemet is tartalmaz: egy 6×14-es szélvédőt és egy ötmodulos kormánykereket.

„Imádom a LEGO járműveket és a megtervezésükkel járó kihívásokat. Az a megtiszteltetés ért, hogy a LEGO James Bond Aston Martin DB5modell utánaz ECTO-1-et is én alkothattam meg. Ez az eddigi legrészletesebb és legnagyobb verziója ennek az ikonikus járműnek, amely telis-tele van izgalmas kiegészítőkkel, nem beszélve a rejtett meglepetésekről. Alig várom, hogy az építők felfedezzék őket!” – mondta Michael Psiaki, aSzellemirtók ECTO-1 tervezője.

A LEGO Szellemirtók ECTO-1 modell 2 352 kockából áll. Megközelítőleg 22,5 cm magas, 47 cm hosszú és 16,5 cm széles. A készlet november 15-étől –Szellemirtók – Az örökség c. film 2021-es megjelenése előtt – lesz elérhető.

A LEGO Szellemirtók ECTO-1™ készlet november 15-étől lesz elérhető a LEGO Store-okban és a LEGO.hu weboldalon.