Kezdőlap Egészség Alakformálás a járvány idején sem lehetetlen

Alakformálás a járvány idején sem lehetetlen

Saskó Anna az egészséges életmód jegyében indította útjára Kecskeméten új vállalkozását, az Anna Slim&Fitt Stúdiót, melynek fókuszában az alakformálás, a szép bőr és az egészségtudatos táplálkozás áll.

A jó megjelenésről most a járványhelyzet idején sem kell lemondanunk. Saskó Anna modern gépekkel, az egészségügyi előírások maximális betartása mellett végzi a kezeléseket. Egyszerre csak egy vendéget fogad, a fertőtlenítés folyamatos.

A kozmetikai kezeléseinek palettája sokszínű, 18 év felett hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánlottak. Kérhető egy-egy alkalmi kezelés is, de kombinálhatók is, a csomagárak pedig még nagyobb kedvezményt jelentenek.

Népszerűek az alakformáló kezelései, melyek akkor is hatékonyak, ha mellette a vendégnek nincs ideje vagy kedve tornázni, rendszeres testmozgást végezni.

Futás helyett – elektromos izomstimuláció

A kezelés hatására testsúly-csökkenés érhető el azáltal, hogy a gép stimulálja az izomrendszert mikroáramok segítségével. Az összehúzódások révén, a test úgy érzékeli, mintha gyorsan futna a vendég, ezáltal előidézve a zsírégetést, látványos alakformálást.

Búcsú a zsírsejtektől – bőrfeszesítés, zsírbomlasztás

A vákuumos kezeléssel a zsírsejtek megszüntethetők, csökkenthetők. A vákuum a zsírsejtek közé légbuborékokat hoz létre, melynek hatására fellazul a zsírsejtek szerkezete. Ezt követően a kavitációs ultrahang szétrobbantja a fellazult zsírsejteket, majd a rádiófrekvenciás fej elfolyósítja azokat, így könnyebben kihajthatóvá válnak a szervezetből. Mindezek mellett a rádiófrekvencia segítségével kiváló kollagén termelést érhető el a kezelt területen, melynek hatására a megnyúlt bőr megfeszül, visszanyeri korábbi ruganyos, hidratált állapotát.

Fogyás és egészség – hullámmasszázs és nyirokmasszázs

A kezelések közül egyre keresettebb a hullám- és nyirokmasszázs. A gép ugyanazt az eredményt éri el, mint ha a vendég nyirokmasszázsra járna. A kezelés eredményeképpen gyorsul az anyagcsere; megszűnik a végtagok vizesedése; javul a bélműködés; megszűnik a puffadás, a székrekedés; kezeli az alvászavarokat, az álmatlanságot; csökken a stressz, a koncentráció zavar; gyorsítja a krónikus légúti betegségek, nátha, megfázás lefolyását; csökkenti az izomlázat; fokozza a nyirokkeringést; segíti a méregtelenítést; elősegíti a fogyást, karcsúsítást; fokozza a cellulitkezelést. Továbbá jó még a fejfájás csillapítására, relaxációra, izom-ízületi fájdalmak csökkentésére.

Szép arc és ránctalanítás – mikrodermabrázió

Elsősorban a hölgyek körében hódít a mikrodermabráziós kezelés, mely az arc felső hámrétegének lecsiszolását, leradírozását foglalja magában. Az eljárás során a hám felületi elhalt sejtjeit gyémánt szemcsés fejekkel „leradírozzák” és a vákuumos kezelőfej által eltávolítják. A kezelés hatására csökkennek az apróbb ráncok, valamint segít megelőzni a napfény UV sugárzás okozta öregedési foltok megjelenését, illetve hatékonyan kezeli a már meglévőket. A kezelés ajánlott még zsíros bőrre, tág pórusokra, felszíni és kisebb sebhelyekre, striákra, illetve a hiperkeratózis és akne okozta sebhelyek és pigmentációk eltávolítására.

Szép, vonzó mellek – feszesítés és emelés

A vákuumos technika segítségével fokozható az ösztrogén termelés, mely természetes zsírsejt osztódást eredményez, így növelve a mell térfogatát. Közben a vibrációs masszázs pedig dolgoztatja a mellizmokat, valamint serkenti a vérkeringést, melyek hatására egészséges lesz a mell energia- és a vérellátása a vákuumos kezelés alatt és után. Kérhető elektromos izomstimulálás is. A mikroáramos kezelés feszesebbé, és rugalmasabbá teszi a melleket a bőr melanin tartalmának és vízháztartásának stimulálásával.

Egészség jegyében – Herbalife termékek

A stúdióban elérhetők a világszerte közkedvelt Herbalife termékek, melyek egészséges, magas minőségű szójából és tejből származó fehérje, esszenciális mikrotápanyagok és hozzáadott gyógynövények kiváló egyensúlyát biztosítják. Fogyasztásuk mindazoknak ajánlottak, akik kontrollálni vagy csökkenteni szeretnék testsúlyukat. A kiegyensúlyozott tápanyag-tartalmú étrendet előnyben részesítőknek kiváló választás a Herbalife shake, mely egészséges és segít kontrollálni kalória-bevitelt, mialatt esszenciáis vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint szénhidrátot és fehérjét biztosít a szervezetnek.

Kérjen még ma időpontot az Anna Slim&Fitt Stúdióban.

Bővebb információ és bejelentkezés: Facebook/Anna Slim&Fitt

Tel.: 06-70/670-7968