Kezdőlap ÉT-TRENDEK Ázsiai finomságok tárháza a Mythai Ázsiai Étterem és Sushi Bárban

Ázsiai finomságok tárháza a Mythai Ázsiai Étterem és Sushi Bárban

Az igényesen kialakított belső térrel rendelkező, ínycsiklandó ázsiai ételek széles választékát kínáló Mythai Ázsiai Étterem és Sushi Bár több mint egy éve működik nagy sikerrel, számos teltházas sushi-estet maga mögött hagyva.

A különleges ázsiai ételeken túl a segítőkészségben megnyilvánuló kedves kiszolgálás, valamint a hagyományaiban is Ázsiát idéző hangulatos belső tér vonzza leginkább vendégeit az étterembe.
Az egzotikus, finom ízvilággal bíró  leveseken és tésztás vagy rizses főételeken kívül sushi nigirik, ramenek, sashimik, különleges tekercsek, saláták, valamint limonádék, smoothiek, és desszertek is elérhetők a sushi bár kínálatában.

A rendhagyó, ugyanakkor fenomenálisan finom ételek megkóstolása ajánlott valamennyi vendég számára, ugyanis a rengeteg finomság között mindenki megtalálhatja és garantáltan megszeretheti a számára akár teljesen új, de neki megfelelő különlegességet.
A sushi bárban lehetőség van helyi fogyasztásra, bent az étteremben vagy az újonnan kialakított kerthelyiségben, továbbá a házhozszállítás opciója is fennáll.

Mythai Ázsiai étterem és Sushi bár

Kecskemét, Futár u. 1.
Telefon: 06-76/448-292
www.mythaikecskemet.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: Zárva
Kedd: 11-19
Sze-Szo: 11-22