Kezdőlap Gasztro Garancia a kiváló minőségre és az igényes munkára

Garancia a kiváló minőségre és az igényes munkára

A Hartahús Kaiber Kft. a kiváló minőségben előállított hústermékeinek – amelyek ízvilágát elsősorban az egyedi receptúra, a kitűnő alapanyagok használata és a gondos kivitelezés határozza meg – jó híre túllépte már régen a megye határait is. Kaiber Henrik ügyvezető – aki büszkén tekint a céget alapító Édesapjára – örül annak, hogy termékeikkel nagymértékben elősegítik az egészséges táplálkozást, a jövő szempontjából pedig biztató, hogy továbbra is garanciát vállalnak a minőségre és az igényes munkára egyaránt.

Kiváló minőségű termékek

Akik igazi házi jellegű hústermékeket keresnek, nálunk biztosan megtalálják, mert termékeink a cég több évtizedes működése során is megőrizték hagyományos, házias ízvilágukat. A vállalkozásunk speciális szolgáltatása, hogy szinte mindenféle, sertésből készült hústermék – csemege és csípőskolbász, szalonna, füstölt kötözött sonka, paraszt sonka, tarja, hurka félék – megtalálható a kínálatunkban.

Országszerte elégedett vásárlói kör

Örülök annak, hogy nemcsak Harta vonzáskörzetében értékesítjük a termékeinket, hanem – mivel több nagykereskedelmi céget is kiszolgálunk –, így az ország egész területén elérhetők a húskészítményeink. A legjelentősebb értékesítési területünk Budapest, de többek között Kecskeméten, Dunaújvárosban, vagy Székesfehérváron egyaránt megtalálhatóak a termékeink.

A sikeres működés titka

Az évtizedek óta tartó sikerességünk titka mindenképpen a kiváló minőségű termékek előállításában rejlik. Legtöbb alkalmazottunkkal több mint 10 éve együtt dolgozunk, ez garantálja, hogy folyamatosan ugyanazt a minőséget produkáljuk. Örömteli számomra, hogy Édesanyám még most is jelentős részt vállal a vállalkozás életében. Elégedetten tekintek a cég működésére, s remélem, hogy a jövőben is hasonlóan sikeresen működhetünk.

Hartahús Kaiber Kft.

6326 Harta, Kossuth Lajos u. 35.
Tel:+36 78/402-009
E-mail: [email protected]