Kezdőlap Egészség Hartai Víz – egyre több városban forgalmazzák a kiváló minőségű italt

Hartai Víz – egyre több városban forgalmazzák a kiváló minőségű italt

Grőb János évtizedek óta köztiszteletnek örvend Hartán, és nemcsak lokálpatriótaként segíti a települést, hanem szakmailag és emberileg is példát mutat a jövő generációjának. Az általa vezetett vállalkozás – amely neve mára egyet jelent a minőséggel, és megbízhatósággal – fő profilját a kiváló minőségű Hartai Ásványvíz gyártása jelenti, e mellett pedig a fiával együtt négy boltot üzemeltetnek a nagyközségben.

Bővülő partneri kör

Büszkén tekintek arra, hogy minden évben sikerül növelni a partnereink számát, így jelenleg több mint 300 boltot látunk el Hartai Vízzel. Nemrégiben egy dunaújvárosi üzlettel bővült az ügyfeleink köre, így újabb dunántúli településre értékesítjük az ásványvízből gyártott termékeinket.

Folyamatos fejlesztés

Az idei esztendőben felújítottuk a gépparkunkat, beszereztünk 3 új szállító járművet, lízingeltünk egy nagy teherautót és két kisebbet. A nyáron rengeteget dolgoztunk, mert a vízforgalmunk eléggé megnövekedett, csak sajnos a fennálló vírus helyzet miatt a kiadásaink is emelkedtek. Terveink között szerepel az eszközparkunk fejlesztése, többek között számítógépekre, elektromos polc címkézőre is pályáztunk.

Állandó akciók az üzletekben

A CBA üzleteinkben mindig többféle akció várja a vevőinket, akik szívesen keresik fel boltjainkat. Saját pékségből szolgáljuk ki az üzleteinket, amelyek népszerűek itt Hartán.

Lokálpatrióta tevékenység, izgalmas hobbi

Természetesen örömmel támogatom a hartai rendezvényeket, mint például a Kolbásztöltő Fesztivált, az Őrült hajók versenyét, a Falunapot vagy az Oktoberfestet.Ezen felül a környező települések labdarúgó csapatai részére egész évben ingyenesen biztosítjuk a szódát, de gyerekek számára szerveztünk már foci kupát is. A rengeteg munka mellett egyébként szívesen látogatom a különböző sportrendezvényeket. Sok örömet adott a sport az életembe, büszkén említhetem meg, hogy bérletem van a Ferencvárosi TC labdarúgó, a Telekom Veszprém kézilabda, valamint a dunaújvárosi női vízilabda csapat hazai bajnoki és BL mérkőzéseire.

6326, Harta Kékesi út 86.
06-78/407-578
[email protected]
www.hartaiviz.hu