Kezdőlap Kiemelt HIÁBA BÚJT EL AZ ÁGYNEMŰTARTÓBAN

HIÁBA BÚJT EL AZ ÁGYNEMŰTARTÓBAN

A jánoshalmi férfi a gyanú szerint öt bűncselekményt is elkövetett októberben, és hiába bújt el végül az anyja ágyneműtartójában, a rendőrök elfogták.

Ismeretlen személy 2020. október elején az egyik jánoshalmi ingatlanba tört be, és onnan egy villanybojlert, valamint egy márványmosogatót lopott el.

Október 25-én egy ismeretlen az egyik jánoshalmi üzlet udvaráról lopott el egy elektromos kerékpárt.

Még aznap a Béke téren árult egy robogót egy férfi. Az érdeklődő felismerte barátja motorját, és számon kérte az eladót, aki elment a helyszínről. Ezt követően értesítette a rendőröket és a motor valódi tulajdonosát.

Pár órával később a Rákóczi utca egyik üzletébe akart betörni egy ismeretlen elkövető, aki az ajtó vasrácsát megrongálta, és két ablakot is betört. Miután megszólalt a riasztó, elszaladt a helyszínről.

Nem telt el sok idő, és egy ismeretlen férfi az egyik helyi templom fényperselyét akarta felfeszíteni, azonban nem járt sikerrel.

Másnap az egyik jánoshalmi ingatlannál jelent meg két férfi, akik az otthon lévő 13 éves gyereknek előadták, hogy az udvaron lévő forgalomból kivont autót testvérétől megvásárolták, és azt vinnék el. A gyerek az általa ismert két személyt beengedte az udvarra, akik ezután a gépkocsival elhajtottak.

A helyi rendőrök a nyomozás során megállapították, hogy a felsorolt bűncselekményeket egy személy követte el. A 26 éves helyi férfi gyakran változtatta tartózkodási helyét, ezért a rendőrök több helyen is kutattak utána. 2020. november 9-én 5 óra 10 perckor a jánoshalmi rendőrök megjelentek a keresett személy anyjánál, ahol a nő ágyneműtartójában elbújva megtalálták a férfit, akit elfogtak.

A gyanúsítottat lopások, lopás kísérletek és csalás miatt őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatásának indítványozását.