Kezdőlap Fejlesztés Ingyenes WIFI került kiépítésre a Budai utcai Piaccsarnokban az árusok és vásárlók...

Ingyenes WIFI került kiépítésre a Budai utcai Piaccsarnokban az árusok és vásárlók részére

A Budai utcai Piaccsarnokban és a szabadtéri piacon Ügyfél-WIFI szolgáltatás került kiépítésre, mely a vásárlók és az árusok digitális kényelmét hivatott biztosítani.
Mai modern korunkban, az ultra szuper, mindent fogó készülékek világában már elengedhetetlen a WIFI megléte. Az internet a kapcsolattartás, az információszerzés legfontosabb, nélkülözhetetlen eszközévé vált, továbbá ügyeket intézünk, vásárlunk, szórakozunk rajta keresztül. Az internetet használók pedig minden körülmények között elérhetők akarnak lenni. Ebből a megfontolásból került kiépítésre a belvárosi piacon is a WIFI hálózat.


Örömünkre szolgál, hogy ennek a plusz szolgáltatásnak köszönhetően azon árusoknak és vásárlóknak is kedvezünk, akik egyébként rendelkeznek mobil internet kapcsolattal. Akik pedig nem rendelkeznek mobilnettel, mostantól a telefonjaik használata teljesebb, zökkenőmentesebb lesz.
A WIFI használatához be kell kapcsolni az eszköz wifi funkcióját, és a készülék automatikusan megkeresi azon hálózatokat, melyek a közelben elérhetők. A piac ingyenes WIFI elérhetősége a Kecskemeti Piac hálózati név alatt fut.

Kellemes böngészést kívánunk mindenkinek!