Kezdőlap Kecskemét Budapest Kiteljesedett karrier – Novák Adrienn, a sztár(ok) fodrász(a)

Kiteljesedett karrier – Novák Adrienn, a sztár(ok) fodrász(a)

Fodrász karrierje legszebb időszakát éli Novák Adrienn, aki az igényesen kialakított, panorámás üzletében végzett munkája mellett megvalósítva régóta dédelgetett álmát bekerült az Indola oktatói csapatába. A megtisztelő felkérés nem csupán a véletlen műve, hanem a több mint egy évtizede tartó magas színvonalú tevékenyégével érdemelte ki. A szakmájában sztár fodrásznak számító Novák Adrienn büszkén tekint arra, hogy a hazai hírességek nemcsak elismerik kiváló munkáját, hanem közülük többel is baráti kapcsolatot ápol.

Közös munka a sztárokkal

Amikor legelőször találkoztam a munkámmal kapcsolatban híres emberekkel – főleg, ha nagyon felkapott sztárral dolgoztam együtt – nagyon izgultam, de mivel mindenki kedvesen fogadott, mára teljesen megszűnt a lámpalázam. Néhány hete az Esküvő Classic felkérésére egy címlapfotózáson vett részt Dér Heni, akinek én készítettem a frizuráját és vele is egyből megtaláltuk a közös témákat. Szerencsésnek mondhatom magam, mert van néhány sztár, akikkel összebarátkoztunk, eljárunk kávézni, tartjuk a kapcsolatot. Személyes kedvencem Som-Balogh Edina, akivel nem csak a munkában, de a magánéletben is megtaláltuk a közös hangot, nagyon kedvelem emberileg is. Nagyon szeretek Megyeri Csillával is dolgozni, vele is gyorsan kialakult a kölcsönös szimpátia.

Megtisztelő oktatói tevékenység

Korábban 10 éven keresztül dolgoztam egy másik márkánál, de ott úgy éreztem, hogy nem igazán tudok kiteljesedni, úgyhogy 2 éve a Schwarzkopf Indola Professional-ra váltottam. 12 éve vagyok fodrász, egy évtizedig küzdöttem azért, hogy oktathassak, hatalmas megtiszteltetést jelent számomra, hogy Kecskemétről indulva bekerülhettem ebbe a kiváló csapatba. Négyen alkotjuk az Indola oktatói csapatát, ahol én felügyelem az esküvői szegmenset, én felelek az esküvői kontyok készítésének oktatásáért is. Korábban nagyon jól éreztem magam a fotózásokon való közreműködéssel és a szalonomban végzett munkával is, de valami mégis hiányzott a karrieremből, ez pedig az oktatás volt. Most, hogy végre sikerült az álmomat megvalósítani, nagyon élvezem ezt a feladatot. Amióta megvan az új szalonom, nyugodtan és kiegyensúlyozottan tudok dolgozni, így a szalonban végzett munkám, az oktatás, valamint a magazin fotózásokon való részvétel teljesen kitölti a napjaimat, és nagyon jól érzem magam.