Kezdőlap Események Lajosmizse történetének egyik legnagyobb beruházását valósítja meg a GOMÉP Kft.

Lajosmizse történetének egyik legnagyobb beruházását valósítja meg a GOMÉP Kft.

A generál-kivitelezéssel és az ehhez tartozó építőipari szolgáltatásokkal foglalkozó GOMÉP Kft. a folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően mára a piac fontos szereplőjévé vált. Az országszerte kiváló referenciákkal rendelkező, magas színvonalú létesítményeket létrehozó cég ügyvezetője, GOMBKÖTŐ MÁRK büszke arra, hogy a GOMÉP Kft. által valósulhat meg Lajosmizse történetének egyik legnagyobb volumenű beruházása, a „Zöld város” projekt kivitelezése.

Dinamikus fejlődés – sikeres cég

A GOMÉP Kft. több mint 100 fős saját létszámmal – magasan képzett mérnökökkel, kiválóan felkészült szakembergárdával – és jól felszerelt gépparkkal rendelkezik. A tősgyökeres lajosmizsei cég eleinte főként Pest megyében hozott létre ipari,mezőgazdasági és kereskedelmi létesítményeket, középületeket, valamint családi házakat, de mára már országszerte kiváló referenciákat tudhat magáénak.

Lajosmizsei projektek

A Gomép Kft. kivitelezésében rengeteg projekt valósult meg Lajosmizsén, ahol többek között a Kormányablak felújítása, a Kollégium konyhájának komplex fejlesztése, a ROMA program keretein belül pedig a Cédulaház felújítását hajtották végre. A Folplast Kft. részére granulátum-tároló silókat és új üzemcsarnokot, üzletházat építettek, míg a Mizsetáp Kft-nél tojótyúk telepet bővítették egy új csarnoképülettel. Felsőlajoson az Iskola és a Faluház energetikai korszerűsítését végezték, valamint a Márka Üdítőitalgyártó Kft. építésének több ütemét valósították meg. Tavalyi év végén 44 lakásos társasház kivitelezését fejezték be és értékesítették nagy sikerrel. Jelenleg pedig a város legfrekventáltabb részén, a Dózsa György úton építenek egy 11 lakásos társasházat.

„Zöld város” projekt kivitelezése

Közbeszerzési eljárás során a Gomép Kft. nyerte el a „Zöld város” projektet, amelynek keretén belül valósul meg Lajosmizse környezettudatos és innovatív fejlesztése. A nyáron megkezdet projektben, többek között megújul a Városház tér, ami kiterjedt zöldfelületet és egységes burkolatot kap, valamint egy sétálóutca is ki lesz alakítva a városháza és az üzletsorok között. Az Iskola-tó körül a zöldfelületek kialakítása mellett padok lesznek telepítve valamint a közösségi alkalmak megtartására, és piknikezésre alkalmas területeket is kialakítanak. Városiasabb arculatot kap a központi park illetve felújításra kerül a zöldség-gyümölcs és a ruhapiac is. A kivitelezés várhatóan 2021 év közepére fejeződik be.

GOMÉP Ipari és Kereskedelmi Kft.
6050 Lajosmizse, Dózsa György út 219.
Tel:+36 76/ 457-446;
[email protected] • www.gomepito.hu