Kezdőlap Események Legmagasabb szintű logisztikai szolgáltatás

Legmagasabb szintű logisztikai szolgáltatás

Eseményekkel teli mozgalmas esztendőt zárunk. A megváltozott egészségügyi és gazdasági viszonyok miatt erőt próbáló időszakot hagyott maga mögött a  Wolf Distribution Kft, ahol a cég minden munkavállalója kiemelkedő teljesítménnyel járult hozzá az elért eredményekhez.

Új telephellyel bővülő futárszolgálat

Eredményes alvállalkozói pályázatunk megvalósításaként ez év április elején futárszolgálati tevékenységünket új telephellyel bővítettük: Dunaújvárosban is depót indítottunk – nyilatkozta Farkas Zoltánné, a családi vállalkozás egyik tulajdonosa. Az egészségügyi kockázat miatt lerövidített betanulási időszak után kiemelt árumennyiség kiszállítása lett feladata az új futároknak, mivel a vírus helyzet okozta bezártságban jelentősen megnövekedett a lakossági internetes vásárlás. A depó alapítására való tekintettel – illetve, hogy a gépjárműállományunkat a kitűzött céljainknak megfelelően fiatalon tartsuk – 30 új Peugeot Boxert rendeltünk, amiből a depó indítására mindösszesen 2 db érkezett meg! Büszkén mondhatjuk el, hogy férjem – Farkas Zoltán vezetésével minden nehézséget legyőzve végül sikeresen helyt álltunk, az új csapat nem riadt meg a váratlanul magas csomagszámtól. Az ősz folyamán végül megérkezett minden megrendelt gépjármű, így az évvégi időszakban már a teljes flottával, több mint 120 járművel állunk a megbízóink szolgálatára.

Jövőbeli tervek

Mivel egri telephelyünk további bővítésére lehetőséget nem láttunk, így egy saját beruházás mellett döntöttünk. Az ingatlanon épülő csarnok tervezési munkái el is kezdődtek, így bízunk abban, hogy jövő ilyenkor már a korszerű és minden igényt kielégítő új telephelyen folyik majd a munka.

 Különleges „csapatépítő”

Fontos volt számunkra, hogy a megnehezített körülmények mellett is megtartsuk munkavállalóinkat. Az év maga így egy nagy „csapatépítő” volt, mert a sok különleges helyzet kezelése, a munkavállalók egymás közötti összefogása illetve a közösen átélt izgalmak megerősítették a társaságot, felértékelték az emberi-, munkatársi kapcsolatokat is. Erőn felül dolgoztak mindannyian, amit ezúton is köszönünk.  

Minden cégnek és cégvezetőnek a miénkhez
hasonló elkötelezett csapatot és békés boldog ünnepeket kívánunk
!

Wolf Distribution Kft.

6000 Kecskemét, Felsőcsalános 65.
GPS Koordináták: É46.890380, K19.626652
Központi iroda és raktár: Tel.: +36 76 506 748
E-mail: [email protected] / [email protected]
Web:www.wolfdb.hu