Kezdőlap Egészség Már rendelhető az Egészség kuckó limitált kiadású legújabb terméke!

Már rendelhető az Egészség kuckó limitált kiadású legújabb terméke!

Limitált kiadású termék, amely kizárólag a megjelölt időszakban elérhető. Teljesen új, egyedi íz, a csokoládés ízvilág megidézésére, hogy gyermekeink még szívesebben fogyasszák.

Élőflóra összetétele az éves termékekétőleltér, így azzal kombinálva már 11 jótékony törzzsel segíthetjük szervezetünket. Szájban oldódó ízesített granulátum. Innovatív bevezetésként egy limitált megjelenésű termékkel egészítjük ki granulátum családunkat. Egy vadonatúj, kakaós ízvilágot fejlesztettünk ki, hogy a vitaminfogyasztás még inkább élménnyé válhasson azok számára, akik a legfontosabbak számunkra: gyermekeinknek.

A vitamin összetétel tekintetében a már bevált, éves gyermekvitamin összetételével megegyező készítményt alkottunk. De ezeket nem a korábbi, éves termékben használt élőflóra törzsekkel, hanem a társaságunk részére egyedien kiválogatott, NICS előtaggal megkülönböztetett élőflóra törzsekkel egészítettük ki, lehetővé téve ezáltal, hogy a két gyermekvitamint felváltva, vagy kombinálva használók már 11 különböző élőflóra törzzsel lássák el szervezetüket. 200 tasak található a dobozban, tehát a napi adagok egyesével vannak csomagolva hermetikusan, páramentesen zárt tasakba.
Így Ön igényeinek megfelelően magával viheti gyermekei étrend-kiegészítőit pl. a nyaralásra. Mindezt higiénikus módon, kis helyigénnyel, anélkül, hogy a dobozból kivéve káros külső körülményeknek tenné ki azokat fogyasztás előtt. A napi vitamin és ásványi anyag bevitelt a tasakból közvetlenül szájba önthető kakaós ízű por elfogyasztása jelenti.

RENDELD HÁZHOZ. +36303162443 Limited Edition Product Cocoa Kid’s multivitamin + Inulin + élőflóra szájban oldódó granulátum étrend-kiegészítő

https://www.nics.hu/Default.aspx…

Forrás: Egészség kuckó Facebook oldala