Kezdőlap Események Októberi Éjszakai Forgatag

Októberi Éjszakai Forgatag

2020. október  30-án tartotta soron következő Éjszakai Forgatagát a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér, asztalitenisz csarnokában. A délutáni órákban a nevezések után a Rév Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat munkatársai interaktív játékokkal készültek.

A kora esti órákban megkezdődött a haladó asztaliteniszezők versengése, ahol végül Bujdosó Koppány bizonyult a legjobbnak, őt követte Capitan Tom , majd a 3. helyen Tóth Álmos.

A darts versenyben a képzeletbeli dobogó legfelső fokán Tóth Zoltán, a másodikon Varga Andor, a harmadikon pedig Német Dániel állhatott.

Később megkezdődtek a csocsó és a profi asztalitenisz versenyek is. Kiemelkedően sok jelentkezőt köszönthetett a Spartacus az Éjszakai Forgatagon. Követték egymást a mérkőzések, sosem volt csend a teremben, egyfolytában pattogott a labda.

A csocsó mérkőzések győztese a Capitan Tom-Mayer László páros lett, míg 2. helyen Tóth Álmos és Pusztai Dorina  3. helyen pedig Varga Andor és Német Dániel zárt az éjszaka folyamán.

Az asztalitenisz profi kategóriában hatalmas meccseket láthattunk. Aranyéremmel térhetett haza Fodor Zoltán, míg Tóth Zoltán ezüstéremmel, Farkas Szilvia pedig bronzéremmel távozhatott ebben a hónapban.

A programsorozat jövő hónapban is folytatódik, a novemberi forgataga november  27-én lesz. A részletes programokról később lehet tájékozódni a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér facebook oldalán: https://www.facebook.com/kecskemetispartacus vagy honlapján www.kspari.hu