Kezdőlap Adomány Rendhagyó módon érkezik idén a Mikulás

Rendhagyó módon érkezik idén a Mikulás

Rendhagyó módon, idén is kedveskedik óvodásaink számára a Mikulás.  

A jelenlegi helyzet ellenére sem maradhat el ez az izgalmakkal teli ünnep, a Mikulás várása, habár, személyes találkozóra idén nem lesz lehetőség. Az ünnepek pillanatai, percei, órái hamar elmúlnak, ezért épp olyan fontos és érdekfeszítő a várakozás és az előkészület időszaka is. Hányat kell még aludni, hogy megérkezzen a Mikulás? Mit hoz? Honnan jön? Mivel érkezik? S vajon hogy néz ki a Mikulás? 

 A napokban kaptuk a hírt Mikulás bácsinktól, hogy sajnos most nem lesz lehetősége meglátogatni bennünket, de kárpótlásként 5 mesével készül nekünk, amiket napról- napra, otthonról, kényelmes foteléből fog elmesélni. Ezeket megnézhetjük videón keresztül, és talán az utolsó nap a meséjén kívül még valami aprósággal is meglepi majd a jó gyerekeket.  

Azonban mindezért cserébe csak annyit kér óvodásainktól, hogy minden nap rajzolják le a számukra legkedvesebb jelenetét az aznapi mesének. 

A videókat nem csak csoportjainkban lehet majd megtekinteni, hanem az óvó nénik otthon maradó óvodás családjainknak is továbbítani tudják majd, hogy ők is részesüljenek a Mikulás kedvességében.  

Így aztán ebben a különleges helyzetben együtt élhessük át a meghitt pillanatokat akár az óvodában, akár családunk körében.