Kezdőlap Adomány Széleskörű összefogással zárta a Kecskeméti Szent László Lions Club az Érzékelések kertje...

Széleskörű összefogással zárta a Kecskeméti Szent László Lions Club az Érzékelések kertje első ütemét.

Csodálatos napsütésben, a mintegy 100 résztvevő lelkes munkája nyomán, gyorsan elültetésre került a közel 1500 növény. A generációk közötti együttműködés szép példájaként a bölcsisektől a nyugdíjasokig, minden korosztály együtt, egymás munkáját segítve építette az illatösvényt.

Ezúton is köszönjük Csaba Kinga munkáját, aki a kert és Csinos Mária munkáját, aki a víziközmű terveit készítette. Köszönjük a KEFAG Zrt. és a Woodgarden Kft. munkatársainak a kert tereprendezését, gondos építését. Köszönjük a Hegede, a Kállai és a Juniperus Kertészeteknek a kedvezményesen adott növényeket.

Köszönjük KMJV Közgyűlésének, hogy egy emberként mellénk álltak és anyagi támogatással is segítették ezt a szép elképzelést.

 Köszönjük a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola pedagógusainak, az oda járó gyerekeknek és szüleiknek, a környéken lakóknak, valamint a Vakok és Gyengén látók Bács-Kiskun megyei Egyesülete tagjainak az ültetésben való részvételt.

Nagy örömmel töltött el bennünket, hogy hívásunkra a kecskeméti társklubok; az Első Kecskeméti Lions Club és a Digital Lions Club, a Kecskeméti Szent László Leo Club, és a Kecskeméti Rotary Club tagjai is képviseltették magukat a közös munkában, sőt a budapesti All Nation Lions Club tagjai is megtiszteltek bennünket.

Köszönjük a média munkatársainak; a Hírös.hu, a Gong Rádió, a KEOL, a KTV, a Kossuth Rádió, a Katolikus Rádió, az MTI munkatársainak, hogy hírt adtak az Érzékelések kertje építéséről.