Kezdőlap Események Új helyszínen a csütörtöki Kecskeméti Tanyai Termék Piac a veszélyhelyzet ideje alatt

Új helyszínen a csütörtöki Kecskeméti Tanyai Termék Piac a veszélyhelyzet ideje alatt

A koronavírus járvány elleni védekezés érdekében hozott kormányrendelet miatt csütörtökönként a kecskeméti Városháza előtt megrendezésre kerülő Kecskeméti Tanyai Termék Piac 2020. november 19-től a veszélyhelyzet idejére a Budai utcán lévő Kecskeméti Piaccsarnok külső részén kerül megrendezésre változatlan nyitva tartással és termékkínálattal, minden csütörtökön 13-17 óráig. 

A Kecskeméti Tanyai Termék Piac őstermelői, kistermelői és kézművesei szeretettel várják a kedves vásárlókat az új helyszínen a járványügyi előírások betartásával. Minden árus maszkot, gumikesztyűt visel, plexilappal védi a vásárlókat a cseppfertőzés veszélyétől, élelmiszert csak előre csomagoltan árusítanak. 

Ízelítő a termékkínálatból: homoktövis, fürjtojás, méz és méhészeti termékek, lekvárok, szörpök, szárítmányok, gyógyteák, pékáru, füstölt húsáru, házi sajtok, friss zöldség és gyümölcs, savanyúság, horgolt kézimunkák.

A Kecskeméti Tanyai Termék Piacot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület működteti a Kamra-Túra Egyesülettel együttműködésben, Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával. 

Nagyon köszönjük a vírushelyzet miatt felmerült helyszín problémájának megoldását Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának és a Kecskeméti Piac vezetőségének!