Kezdőlap Kecskemét A Kecskeméti Városrendészet közleménye a kedvezményes bérlet megvásárlásához szükséges regisztrációval kapcsolatban

A Kecskeméti Városrendészet közleménye a kedvezményes bérlet megvásárlásához szükséges regisztrációval kapcsolatban

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a 65 év feletti kecskeméti lakosok részére szóló ”nyugdíjas” és a lakóhelyhez/tartózkodási helyhez legközelebb eső várakozási területre szóló ”lakossági” bérletek megvásárlásához szükséges 2020. évre szóló regisztráció törlésre került.

A 2021 évre szóló kedvezményes (lakossági, nyugdíjas) bérletek megvásárlásának feltétele a kedvezményre jogosultság igazolása, vagyis szükséges a regisztráció megújítása.

A 2021 évre vonatkozó regisztráció már lehetségeshonlapunkon (www.kecskemetivarosrendeszet.hu) keresztül, vagy személyesen ügyfélfogadási időben (hétfő – szerda 08.oo-15.oo, csütörtök 08.oo-18.oo, péntek 08.oo-12.oo) a Budai utca 2/a. szám alatti ügyfélszolgálati irodánkban.

A kedvezményes bérlet megvásárlásához szükséges regisztráció során be kell küldeni, vagy mutatni:

– a személygépkocsi forgalmi engedélyének mindkét oldalát,

– a gépjármű tulajdonosának/üzembentartójának személyi igazolványát,

– a gépjármű tulajdonosának/üzembentartójának lakcímkártyáját.

Az ügyfélszolgálaton történő hosszabb várakozás elkerülése érdekében kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy lehetőség szerint honlapunkon keresztül regisztráljanak !

Amennyiben erre nincs lehetőségük kérjük, hogy ügyfélszolgálatunkon lehetőség szerint mielőbb végezzék el a regisztrációt/újra regisztrálást.

Jelenleg az ügyfélszolgálat – figyelemmel a jelenleg országosan ingyenes parkolásra – várakozási idő nélkül tudja elvégezni a regisztrációt. Kérjük, ne várják meg az év végét, jövő év elejét, amikor a nagyszámú ügyfél miatt a regisztráció vagy annak visszaigazolása hosszabb időt vehet igénybe.

A nem kedvezményes parkoló bérletek regisztrációja nem került törlésre, így ezen bérletek esetében nincs szükség ismételt regisztrációra!

Tisztelettel:

Kecskeméti Városrendészet