Kezdőlap Egészség ERŐSÍTENÜNK KELL AZ IMMUNRENDSZERÜNKET, HA FEL AKARJUK VENNI A KÜZDELMET

ERŐSÍTENÜNK KELL AZ IMMUNRENDSZERÜNKET, HA FEL AKARJUK VENNI A KÜZDELMET

Térjünk rá kicsit a mostani vírusos helyzetre. Teljesen mindegy, hogy vírus vagy baktérium.

Az Egészségügyi Világszervezet hivatalos adatai szerint is a gyógyultak 92%-a megelőzésképpen szedett valamilyen formában immunstimulálót (immunrendszert erősítő táplálékkiegészítőt). Ez is az oka annak, hogy ők meggyógyultak a vírus fertőzésből. Sajnos ebben a túlfertőtlenített helyzetben pusztítjuk a baktériumflóránkat. Nemcsak a gyakori kézfertőtlenítésre gondolok, de a szájon át használatos torokfertőtlenítőt is többet alkalmazzuk a kelleténél. A többi károsítóról már nem is beszélve. Vissza kell rendezni, hogy szimbiózisba legyenek ezek a bennünk élő idegenek. Gondoljatok szülőkre, nagyszülőkre, akik valamilyen krónikus betegségre gyógyszereket szednek. Az állandó gyógyszer szedésnél káros gombák szaporodnak el a bélrendszerben ezért vannak emésztési problémáik. Elpusztulnak a jó baktériumaink. Folyamatosan gondoskodni kell a pótlásukról. Táplálkozásunkban segítenek az erjesztett ételek, házi savanyú káposzta (a piacon és a boltokban kaphatók többsége ecettel savanyított), sok féle ételt fogyasszunk és sok rostban gazdag legyen közötte. Amit most ajánlatos szedni kiegészítés képen, az a C D vitamin, szelén és cink.

HATÓANYAG + GYÓGYNÖVÉNY + PRE- ÉS PROBIOTIKUMA D-vitamin hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához. (A foszfor részt vesz a normál csontozat fenntartásában.) Szerepet játszik a sejtosztódásban, hozzájárul az egészséges izomfunkció, csontozat, a normál fogazat fenntartásához, illetve az immunrendszer normál működéséhez. A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer és az immunrendszer működéséhez. A kollagénképződéshez is hozzájárul a C-vitamin, ezen keresztül a bőr, az erek, a porcok, a csontozat, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartásához. Segít a fáradtság és kifáradás csökkentésében, hozzájárul az E-vitamin redukált formájának regenerálásához, illetve fokozza a vas felszívódását. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, illetve az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően.

A cink részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében, a makrotápanyagok, a zsírsavak és az A-vitamin normál anyagcseréjében, valamint a sav-bázis egyensúly fenntartásában. A csontozat, a látás, a haj, a köröm és a bőr állapotának fenntartásához. Továbbá hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a szellemi működés fenntartásához, a DNS-szintézishez és a vér normál tesztoszteron szintjének fenntartásához. Szerepet játszik a sejtosztódásban, a fehérjeszintézisben és a termékenység és szaporodás fenntartásában. A szelén az E-vitaminnal kölcsönösen fokozzák egymás jótékony hatását, így hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Ezenfelül a szelén hozzájárul a köröm, illetve a haj normál állapotának fenntartásához, valamint a normál pajzsmirigy és immunrendszer működéséhez. Ajándékozzunk egészséget az ünnepekre!
Írjatok bátran. Kérdésed van örömmel válaszolok:+36303162443

Forrás: Egészség kuckó Facebook oldala