Kezdőlap Kiemelt HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi eseményei.

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 2020. november 30-án 0 óra és 24 óra között kilenc esetben összesen 58 illegális migránst tartóztattak fel. Közülük öt személyt egy embercsempész szállított volna tovább, akit Mélykút közelében fogtak el. A 18 éves ukrán férfit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztályának munkatársai embercsempészés előkészülete bűntettének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vették.

A tegnapi napon a határ mentén szolgálatot teljesítő állomány 57 migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Megyénkben az elmúlt 24 órában tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások.

Ugyanebben az időszakban a járőrök és a nyomozók hét személyt fogtak el, valamint egy előállításáról intézkedtek. Közülük egy személy bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A kalocsai járőrök egy, a kecskeméti járőrök pedig két olyan férfit igazoltattak a tegnapi nap folyamán, akik a részükre kiszabott pénzbírságot nem fizették be, ezért a bíróság elzárásuk végrehajtását rendelte el.

A rendőrök kora délután szabálysértési őrizetbe vettek egy 30 éves soltvadkerti férfit, aki úgy közlekedett Kiskőrösön egy személygépkocsi sofőrjeként, hogy őt a helyi járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta.