Kezdőlap Kiemelt HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 2020. december 2-án 0 óra és 24 óra között tíz személyt fogtak el, valamint három előállításáról intézkedtek. Közülük hárman bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók.

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai 20 óra 20 perckor őrizetbe vettek egy 46 éves kislángi férfit, mivel a Bajai Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki ellen.

A kiskunhalasi egyenruhások Jánoshalmán az esti órákban megállítottak egy személygépkocsit, és intézkedés alá vonták annak sofőrjét. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a férfit a helyi járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta, ezért a 31 éves jánoshalmi lakost szabálysértési őrizetbe vették.

Megyénkben az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel járó, valamint kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Dunatetétlen külterületén, az 53-as számú főúton közlekedett Akasztó irányába kora reggel egy 21 éves solti férfi egy személygépkocsival. A helyszíni szemle adatai szerint a sofőr áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol érintőlegesen összeütközött az ott közlekedő tehergépkocsival. Az ütközés hatására az autó letért az útról, és árokba hajtott. A baleset következtében a solti sofőr – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett. Az eset körülményeit a Kalocsai Rendőrkapitányság vizsgálja.