Kezdőlap Egészség ILZSU – Egészség és szépség Karácsonyra!

ILZSU – Egészség és szépség Karácsonyra!

Kitűnő karácsonyi ajándékok lehetnek az ILZSU étrend-kiegészítői, arckrémei és hajregeneráló szere. Aki szeretné saját magát vagy szeretteit meglepni a gyógynövényekből készült egészségvédő, gyógyulást elősegítő, illetve kozmetikai termékekkel, annak tökéletes választás az ILZSU. A megrendelés után egy nappal már kézhez is vehetőek.

Varga Péterné Ilona, a kiskőrösi Skin Magic Kft. tulajdonosa 14 éve forgalmazza – a laboratóriumok által bevizsgált – termékeket, melyek mindegyike számos hazai és nemzetközi szakmai sikert ért el a szépség- és egészségiparban.

Ilona negyven éve foglalkozik növényekkel. A Jóistentől kapott talentumként tekint arra, hogy tudását az emberek gyógyításának szolgálatába tudta állítani. Ezen az úton lánya rákbetegsége indította el, mely arra ösztönözte, hogy gyógynövényekből megalkossa az első tinktúráját. Az őssejt-stimulálást elősegítő étrend-kiegészítő az évek, évtizedek alatt már betegek sokaságának segített, melyet kórházi zárójelentések is igazolnak.

Az évek alatt ismereteit felhasználva több új terméket kifejlesztett, melyek az egészség mellett már a szépség terén is hatékony segítségek. A Skin Magic Kft. jelenleg öt terméket kínál: kétféle étrend-kiegészítőt, hajregenerálót, valamint kétféle arckrémet, babassu- és argánolajosat.

Az őssejt-stimulálást elősegíti étrend-kiegészítő mellett ettől az évtől érhető el az érrendszeri és koleszterin problémákra ajánlott étrend-kiegészítő. Az új készítmény az érfalakon összegyűlt lerakodásokat tisztítja ki rövid időn belül, így az eredmény hamar megmutatkozik. Azon cukorbetegeknél mutatható ki jelentős javulás, akiknek a cukorértéke 10 alatti és még nem használnak inzulint.

Az ILZSU étrend-kiegészítők 100 százalékos gyógynövény készítmények. Rendszeres fogyasztásuk a flavonoid tartalmuk miatt elősegíthetik a szervezet általános védekezőképességét, a polifenolos vegyületek pedig megelőzhetik a különféle betegségek kialakulását. A flavonoidok emberi szervezetre gyakorolt hatását számos hazai és külföldi laboratóriumi vizsgálat igazolta.

Az ILZSU hajregeneráló szer a fejbőrre csepegtetve fejti ki hatását, melynek következtében a hajhagymákba jutva biztosítja a tápanyagokat, amelyeket a szervezet vitaminhiány, esetleges gyulladás vagy bármilyen más betegség miatt nem tud megadni a hajnak, valamint a több éve stagnáló hagymákat is aktiválja.

Az arckrémek 2015 óta vannak jelen a piacon. Tartalmazzák a szép bőr számára nélkülözhetetlen hialuron-savat, mely képes nagy mennyiségű vizet magához vonzani és megtartani, ezáltal teltséget és rugalmasságot kölcsönöz annak, valamint antioxidánsokban is gazdagok.

Az ILZSU argánolajos éjszakai arckrém hatékonyan kisimítja a szárazsági ráncokat, megakadályozza az újak kialakulását. Intenzív tápláló és regeneráló. Segíti a bőr megújulását mélyebb rétegekben is, visszaadja rugalmasságát.

Az ILZSU babassuolajos nappali arckrém nyugtatja, ápolja, táplálja az igénybevett bőrt. Bőrlágyító, hidratáló regeneráló, védő hatású, bársonyosító, nyugtató hatású, öregedés-ellenes, szabadgyök-ellenes, antioxidáns, enyhén gyulladás gátló, megelőzi a bőr kiszáradását, tápláló, védő és filmogén hatással van a bőrre, remekül beszívódik, nem hagy zsíros érzetet. A botox kezelésekhez hasonló hatást ér el, annak negatív mellékhatásai nélkül, hiszen csak a bőr külső felületén fejti ki hatását.

A krémek nőknek, férfiaknak egyaránt ajánlott.

A termékek az ILZSU webshopban megrendelhetők, de a Kiskőrös, Béke u. 79. szám alatt azonnal megvásárolhatók. A megrendelt termékek 24 órán belül átvehetők.

Elérhetőségek:

Kiskőrös, Béke út 79.
Telefon: +36-70/276-45-86, +36-20/442-87-71
Email: [email protected]
web: www.ilzsu.hu
Facebook: Varga Péterné