Kezdőlap Adomány Lelkes ovisok, jószándékú szülők, kiváló nevelők összefogása egy szép ügyért!

Lelkes ovisok, jószándékú szülők, kiváló nevelők összefogása egy szép ügyért!

Létezik a belvároshoz közel egy régi villaépület a Szent Miklós utcában, mely egy óvodának ad otthont. A neve sokak számára ismerősen csenghet: Ferenczy Ida Óvoda.Az óvoda környezettudatos szemlélete kiemelkedő. Az aprócska növendékekben már nagyon hamar elmélyíti a fenntarthatóság lényegiségét, és ezáltal megszólítja a szülőket is.

Az óvoda köszönhetően annak, hogy rendszeres követője a Kecskeméti Piac oldalainak, értesült a piaccsarnok portájánál jótékony célra kihelyezett kupakgyűjtő edényről. Azóvoda mind a két csoportja, ahogy az lenni szokott, összevonta erőita gyermekek és a szülők egységében bízva,melynek eredményeként hamarosan több szatyor kupakot gyűjtöttek össze. A kupakok és egyéb hulladéknak számító csomagolóanyagok gyűjtése egyébként is általánosnak mondható az óvodában, mivel foglalkozásokon amellett, hogy a gyermekek ismerkednek az anyagok természetével, kreatív felhasználásukkal játékos tárgyakat is készítenek belőlük.

Hálásan köszönjük a Ferenci Ida Óvoda nevelői testületének, a lelkes kis ovisoknak és a jószándékúszülőknek, hogy támogatták a Kecskeméti Piac által elindított kupakgyűjtést egy szép cél érdekében!