Kezdőlap Zenei élet Mága Jennifer: Merry Christmas

Mága Jennifer: Merry Christmas

2020. decemberében rendhagyó karácsonyi album került a polcokra: Mága Jennifer először jelentkezik ünnepi albummal, amin sok-sok meglepetés vár a hallgatókra.

A Warner újdonságán az aranytorkú énekesnő mellett olyan nagyszerű férfihangok kaptak helyet, mint Molnár Ferenc Caramel, Király Viktor, Takács Nikolas vagy éppen Veréb Tamás.

Mága Jennifer fiatal kora ellenére fellépett már a világ számos rangos színpadán, többek között a New York-i Carnegie Hallban, Bécsben a Wiener Konzerthausban, illetve Magyarországon a Magyar Állami Operaházban és a Művészetek Palotájában is.

Olyan világsztárokkal énekelt közös produkcióban, mint Katharine McPhee amerikai énekesnő, Aida Garifullina orosz szoprán, Ramón Vargas mexikói tenor vagy David Foster tizenhatszoros Grammy-díjas zongoraművész, producer, aki miután Jennifer elénekelte az eredetileg Céline Dionnak írt “Prayer” című számát, kifejezte meggyőződését, mi szerint sokat fogunk még hallani erről a gyönyörű hangú, rendkívül tehetséges énekesnőről! A dal élő koncert felvétel formájában hallható az albumon, amit Mága Jennifer, Fernando Varela amerikai operaénekessel közösen ad elő a szerző, David Foster zongorakíséretével.

A CD-n hallható dalok:

1. The Christmas Song – feat Takács Nikolas
2. Jingle Bells / Rudolph, the Red Nose Reindeer
3. Have Yourself A Merry Little Christmas – feat. Király Viktor
4. It’s The Most Wonderful Time Of The Year
5. Man With The Bag
6. Rockin’ Around The Christmas Tree / Jingle Bell Rock – feat. Veréb Tamás
7. Let It Snow
8. Santa Claus Is Coming To Town – feat. Caramel
9. Silent Night
10. The Prayer – feat. Fernando Varela
11. Ave Maria
12. Élégie