Kezdőlap Gazdaság Megnyílt az Aranyhomok Portéka Online Adventi Vásár – Karácsonykor is vásároljunk helyi...

Megnyílt az Aranyhomok Portéka Online Adventi Vásár – Karácsonykor is vásároljunk helyi kistermelőktől, kézművesektől!

A pandémia időszakában a karácsonyi vásárok meghiúsulnak, ezért szeretné az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület kezdeményezésével a kézműveseket és gazdákat segíteni abban, hogy termékeikkel piachoz jussanak. Bíznak abban, hogy kampányuk révén sok szép térségi kézműves termék kerül idén a karácsonyfák alá és kistermelői élelmiszer a karácsonyi asztalra.

A készülődés, a bevásárlás idén másként alakul, az üzletek forgataga, most az online térbe szorul. Az Aranyhomok Portéka Online Adventi Vásár néven indított facebook oldaluk segítségével a vásárlók közvetlenül tudnak vásárolni a térségi kistermelőktől, kézművesektől a folyamatosan bővülő kínálatból. Kézművesek és kistermelők ingyenesen csatlakozhatnak a csoporthoz portékáikkal árusítás céljából.

Arra kérik a tudatos vásárlókat, hogy Kecskemét és térsége kistermelőit, kézműveseit támogassák azzal, hogy tőlük vásárolnak karácsonyi ajándékot szeretteiknek, munkatársaiknak, üzletfeleiknek!

A bizonytalankodók dolgát is szeretnék megkönnyíteni. Az Egyesület összeállított néhány Aranyhomok Portéka ajándékcsomagot válogatott, kiváló minőségű, Kecskemét és környéki kézműves kincsekkel, finomságokkal megtöltve. A kosarakban, fadobozokban összeállított ajándékválogatások egyedi feliratokkal is kérhetők.

Bővebben a facebook Aranyhomok Portéka Online Adventi Vásár oldalán tájékozódhatnak:

https://www.facebook.com/groups/portekavasar

„Éltessük a helyit, éltessük az igazit!”